Komentara: 3
Pregleda: 1904

Fudbal: Spartak osvojio bod u Gornjem Milanovcu

22.04.2022. u 12:30h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak osvojio bod u Gornjem Milanovcu

Spartak je u 2. kolu plejauta Superlige odigrao nerešeno u Gornjem Milanovcu sa Metalcem. Nemanja Nikolić je doneo prednost „golubovima“ sa bele tačke, ali je domaćin u završnici prvog dela izjednačio nakog greške Subotičana. Drugo poluvreme nije donelo nikakve promene i bodovi su podeljeni.

Spartak je poveo već u četvrtom minutu i to sa bele tačke. Precizan je bio Nemanja Nikolić za 0:1. Nastavila se borba, uglavnom na sredini uz poneku pretnju za golmane. U 35. Minutu Tošeski je pogodio startivu i propstio priliku da udvostruči vođstvo,  a onda je u završnici prvog dela Tomašković načinio prekršaj za kazneni udarac, a Stojanović sa 11 metara poravnao rezultat.

Metalac je bio bolji u drugom delu utakmice. Većinom se igralo pred golom Spartaka, a onda su u 75. Minutu konačno zapretili Subotičani posle kontre, ali je Tufegdžić bio neprecizan i loptu poslao preko gola. Na drugoj strani zapretili su Bačkulja i Krajišnik, ali je Dubljanić uspešniji bio.

Metalac – Spartak 1:1 (1:1)
J. Stojanović 42' (p) – Nikolić 4' (p)

Metalac: Marković, Stojić, Fićović, Đurić (Cvetković), Odada (Krajišnik), Stojanović, Čađenović (Grbović), Bačkulja, Vlalukin, Prestiž.

Spartak: Dubljanić, Tomašković (M. Bogićević), Filipović, Ostojić, Šimura (Đurasović), Vidaković, Tošeski (Šćepanović), Bijelović, Tufegdžić (Rajović), Srećković (Todoroski), Nikolić.

U narednom kolu, koje se igra u četvrtak, 28. aprila, Spartak će ugostiti Proleter iz Novog Sada. Utakmica se igra od 18 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 1904
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.