Komentara: 1
Pregleda: 691

Fudbal: Spartak osvojio bod u Kruševcu (1:1)

07.03.2023. u 16:46h
Izvor: Subotica.com
Upisao je Spartak još jedan bod, nakon što je odigrao nerešeno 1:1 u Kruševcu sa Napretkom u okviru 25. kola Superlige. Iako su posle prvog dela Subotičani bili u zaostatku, nisu posustali, u nastavku su izborili kazneni udarac, a precizan je bio kapiten Luka Bijelović.
Fudbal: Spartak osvojio bod u Kruševcu (1:1)

Napredak je brzo stekao prednost preko Đekovića, pa su „golubovi“ morali da nadoknade minus. Pokušavali su u nekoliko navrata stvorili povoljne šanse, ali u završnici grešili Bijelović, Tošeski. Mogli su i Kruševljani do drugog pogotka, ali je na sreću David Dunđerski odlično reagovao i sa same gol linije loptu izbacio posle šuta šarića.

I u drugom poluvremenu se vodila velika borba po ne baš idealnom terenu, a u 69. Minutu nakon prekršaja Đekovića nad Stanićem dosuđen je kazneni udarac za Spartak. Luka Bijelović je bio precizan sa bele tačke i izjednačio, a ujedno postavio i konačan rezultat meča vredan novog boda.

Napredak – Spartak 1:1 (1:0)
Đeković 5' – Bijelović 71' (p)

Napredak: Petrić, Bastajić (Ljubomirac), Jovanović, Kerkez, Krstić (Knežević), Matić (Čečarić), Putinčanin, Šarić (Rusnup), Stanković, Vukajlović, Đeković.

Spartak: Dubljanić, Dunđerski (Tanasin), Bugarin, Marinković, Šimura, Ado, Tošeski (Vitorović), Bijelović, Stanić (A.M. Đurasović), Todoroski (Abraham), Hrstić (Hrstić).

U narednom kolu Spartak dočekuje Mladost GAT iz Novog Sada.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 691
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.