Komentara: 1
Pregleda: 1189

Fudbal: Spartak osvojio bod u vojvođanskom derbiju, Manojlović branio i nemoguće

25.07.2022. u 13:23h > 26.07.2022. u 13:22h
Izvor: Subotica.com
Spartak je odigrao nerešeno 0:0 sa Vojvodinom u Novom Sadu u okviru 3. kola Superlige. Iako su Novosađani imali inicijativu i stvorili mnogobrojne šanse, Filip Manojlović golman Spartaka je bio itekako raspoložen i sačuvao mrežu. U 45. minutu je Simić postigao pogodak za domaći tim, ali je radost kratko trajala jer je nakon konsultacija sa var komisijom gol poništen.
Fudbal: Spartak osvojio bod u vojvođanskom derbiju, Manojlović branio i nemoguće

Zahuktale „lale“ posle dve prvenstvene pobede od starta krenule su i po treću pred pumim tribinama na „Karađorđu“, ali su „golubovi“ odolelevali svim pokušajima domaćina. Imao je Simić idealnu priliku, istakao se Manojlović. Nešto kasnije zapretio je i Baraje, ali nije mogao da nađe rešenje za dobro postavljenu odbranu Spartaka. Nemanja Nikolić je bio možda i najbliži da postigne pogodak, ali je loše zahvatio loptu koju mu je dodao Đorđević. U finišu prvog dela činilo se da Novosađani idu ka trećem trijumfu. Veljko Simić je uspeo da pronađe put do mreže i samo što se malo stišalo slavlje na tribinama, usledile su konsultacije glavnog arbitra sa var sobom i gol je poništen jer je postignut nakon prekršaja domaćeg tima.

I u nastavku je Vojvodina imala inicijativu, ali se Subotičani nisu predavali. Branio je Filip Manojlović i moguće i nemoguće. U 82. minutu Baraje je atraktivno uputio udarac ka golu Spartaka, ali je Filipović uspeo u poslednjem trenutku da zaustavi loptu ispred gol linije i spreči domaćina da se raduje. Pokušavali su „golubovi“ iz kontri da se približe golu Carevića, nisu uspeli i na kraju su bodovi podeljeni.

Vojvodina - Spartak 0:0

Vojvodina: Carević, Traore Milosavljević (Zukić), Topić (Milošević),  Nikolić, Đorđević, Jeličić, Nešković (Bastajić),  V. Simić, Lazarević (Bjeković), Baraje.

Spartak: Manojlović, Šimura, Filipović, Ostojić, Mitrović (Tanasin), Tumbasević, Šćepanović (Đurasović), Bijelović, Todoroski (Stanić), Srećković (Vitorović), Obradović (Rošević).

U narednom kolu Spartak dočekuje Voždovac, a utakmica se igra u subotu, 30. jula od 21 čas na Gradskom stadionu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1189
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.