Komentara: 11
Pregleda: 3872

Fudbal: Spartak ponovo sa Rusom traži put za bolje dane

12.06.2023. u 15:34h
Izvor: Subotica.com
Nakon što se rastao sa dosadašnjim šefom struke Milanom Milanovićem koji ih je spasio ispadanja iz elite, Spartak je krenuo u potragu za novim kormilarom. Odluka rukovodstva subotičkog superligaša pala je na legendarnog ruskog fudbalera Aleksandra Anatoljeviča Keržakova.
Fudbal: Spartak ponovo sa Rusom traži put za bolje dane

Kako iz kluba sa severa Bačke navode osnove ugovora su definisane, ali još nije završen posao. U naredna tri – četiri dana će biti rešeno sve. Bivši kapiten Zenita i reprezentacije Rusije vodio bi „golubove“ narednih godinu dana, uz mogućnost produžetka saradnje do leta 2025. godine.

Čuveni napadač kao igrač nosio je dres  Zenita, potom je igrao za Sevilju, moskovski Dinamo i Cirih. U dresu reprezentacije Rusije zabeležio je 91 nastup  i postigao 30 golova. Po okončanju igračke karijere posvetio se trenerskom poslu. Vodio je omladinsku selekciju Rusije, potom drugoligaša Tomsk i Nižnji iz Novogoroda. Početkom godine je bio na klupi kiparske Karmiotise.

Sa Keržakovim u stručni štab Spartaka dolaze još dva ruska stručnjaka, Vladimir Valerievič Kazakov i Ruslan Alekseevič Adžindžal.

Promocija novog šefa struke Spartaka očekuje se početkom naredne nedelje. Do tada, biće ozvaničen dolazak legendarnog Aleksandra Keržakova i njegovih saradnika u klub sa severa Bačke.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 11
Pregleda: 3872

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.