Komentara: 2
Pregleda: 1010

Fudbal: Spartak popodne dočekuje Dubočicu u šesnaestini finala Kupa

27.10.2021. u 10:25h
Izvor: Subotica.com
Spartak će u šesnaestini finala Kupa Srbije snage odmeriti sa Dubočicom iz Leskovca. Tim Vladimira Gaćinovića spreman je za okršaj i novu pobedu. Meč se igra u sredu od 16 časova na Gradskom stadionu, a ulaz je besplatan.
Fudbal: Spartak popodne dočekuje Dubočicu u šesnaestini finala Kupa

Fudbaleri Spartaka obezbedili su dve važne prvenstvene pobede, a sada ih čeka nova borba u Kupu Srbije gde dočekuju Dubočicu. „Golubovi“ su favoriti, ali tu ulogu moraju opravdati na terenu i obezbediti prolaz  dalje.

- Izlazimo iz jedne teške i zahtevne utakmice koju smo odigrali sa Metalcem, a sada nas čeka bitan meč sa Dubočicom. Nadam se da ćemo uspeti da pobedimo jer nam je to cilj. Momci su spremni, želja i volja su prisutni tako da dileme nema. Bez obzira na protivnika iz kojeg ranga takmičenja dolazi, na terenu će dati maksimum i ići do pobede – kaže Vladimir Otašević, pomoćni trener Spartaka.

Subotičani su prošle sezone najmasovnije klupsko takmičenje okončali u četvrtfinalu, kada su poraženi od Vojvodine sa 2:1. Ove sezone cilj je da ostanu što duže u nacionalnom kupu.

- Nadam se da ćemo nastaviti pozitivan niz iz prvenstva i u kup takmičenju  i da ćemo ostvariti pobedu protiv Dubočice. Naš cilj je svakako prolaz dalje u najmasovnijem klupskom takmičenju uz želju da se što duže zadržimo i ostvarimo što bolji uspeh – rekao je David Dunđerski, prvotimac Spartaka.  

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1010
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.