Komentara: 20
Pregleda: 2693
Foto

Fudbal: Spartak poražen od Crvene zvezde (1:5)

26.10.2024. u 20:15h > 22:28
Izvor: Subotica.com
Spartak je poražen sa 5:1 od Crvene zvezde u 13. kolu Superlige. Gosti su bili dominantni u prvom delu i svoju inicijativu krunisali sa dva gola, dok su u drugom poluvremenu nastavili u istom ritmu i brojali do pet. Jedini gol za „golubove“ postigao je Luka Bijelović.
Fudbal: Spartak poražen od Crvene zvezde (1:5)

Zanimljiv meč, sa pregršt atraktivnih akcija, sa puno golova, obeležio je duel Spartaka i Crvene zvezde u Subotici. Gosti su pokazali svoj kvalitet i ubedljivo slavili, iako je i Spartak imao svoje momente kada je pokušao da uspostavi balans.

Krenula je Zvezda ofanzivno i naterala Subotičane da se dobro brane. Igra se odvijala uglavnom pred golom „golubova“. Odolevao je Spartak do 18. Minuta kada je Silas uspeo da savlada Dulića. Natsavili su gosti u istom ritmu, a Milan Rodić se pobrinuo da se na pauzu ode uz dva gola prednosti.

Fudbal: Spartak poražen od Crvene zvezde (1:5)

U drugom delu zanimljiva igra. Trgli su se i domaći igrači i dobro parirali rivalu, a u žaru borbe su načinili i prekršaj koji je doneo priliku da Zvezda iz kaznenog udarca poveća vođstvo. Ndiaje je sa bele tačke bio precizan za 3:0. U 58. minutu Luka Bijelović je smanjio na 3:1 i pokazao da je jedan od najboljih u redovima Spartaka. Ubrzo su gosti uzvratili i stigli do četvrtog pogotka preko Mendesa, a tačku na ubedljiv trijumf Crvene zvezde stavio je Aleksandar Katai svojim pogotkom u 73. minutu.

Kao što biva u okršajima kada "večiti" dolaze u Suboticu privlači veliko interesovanje, tako je bilo i ovaj put. Oko 5.000 gledalaca došlo je da podrži svoje miljenike.

Fudbal: Spartak poražen od Crvene zvezde (1:5)Spartak - Crvena zvezda  1:5 (0:2)
Bijelović '58 - Silas '18, Rodić '41, Endijaje '51 (pen), Milson 62, Katai '73

Spartak: Dulić - Kajke, Vitorović, Bogićević, Palasios (od 46. Lukić) - Todoroski, Ćalasan, Kolarić, Kvaku (od 63. Envokeabija), Mijić (od 46. Lukić) - Babić

Crvena zvezda: Ilić - Seol, Điga, Leković, Rodić (od 74. Milosavljević) - Krunić (od 65. Krunić), Kanga - Silas (od 65. Radonjić), L. Ilić (od 78. Maksimović), Milson - Endijaje (od 65. Katai)

Fudbal: Spartak poražen od Crvene zvezde (1:5)

Posle nepunog 13. kola na čelu superligaške tabele je Crvene zvezda, dok je Spartak pretposlednji sa samo dve pobede, sedam poraza i tri remija.

Spartak u narednom kolu gostuje u Lučanima, ali pre toga „golubove“ čeka utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije gde će snage odmeriti sa ekipom RFK Novi Sad.

Fudbal: Spartak poražen od Crvene zvezde (1:5)

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak - Crvena zvezda, 13. kolo SLS Fudbal: Spartak - Crvena zvezda, 13. kolo SLS Fudbal: Spartak - Crvena zvezda, 13. kolo SLS Fudbal: Spartak - Crvena zvezda, 13. kolo SLS Fudbal: Spartak - Crvena zvezda, 13. kolo SLS Fudbal: Spartak - Crvena zvezda, 13. kolo SLS Fudbal: Spartak - Crvena zvezda, 13. kolo SLS Fudbal: Spartak - Crvena zvezda, 13. kolo SLS
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 dan i 13 časova
Komentara: 20
Pregleda: 2693

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.