Komentara: 0
Pregleda: 236

Fudbal: Spartak poražen od Napretka (2:0)

18.08.2024. u 20:15h
Izvor: Subotica.com
Spartak je poražen od Napretka sa 2:0 u Lazarevcu u 5. kolu Superlige. Iako je Spartak imao bolju igru, više šansi, Kruševljani su iskoristili svoje prilike i na kraju slavili golovima Filipa Krstića i Dušana Stoiljkovića.
Fudbal: Spartak poražen od Napretka (2:0)

Spartak je imao više od igre, pokušavali su Subotičani da dođu do gola, nizali šanse, Andrej Todoroski, Ilija Babić su bili u prilici, ali neprecizni. Najbliži da „golubove“ dovede u prednost bio je Vojo Ubiparip kada je pogodio prečku nakon pokušaja glavom. Neiskorištenu priliku domaćin je kaznio. Filip Krstić je pogodio donji desni ugao sa distance i doveo Napredak u vođstvo od 35. minuta.

U nastavku je Spartak imao inicijativu, ali i mnogo grešaka. Kruševljani su svoju priliku dobro iskoristili u 85. minutu Dušan Stoiljković je uputio udarac i loptu poslao u dalji ugao za 2:0,  ujedno i postavio konačan rezultat susreta.

Napredak - Spartak 2:0 (1:0)
Krstić 35', Stoiljković  85'

Napredak: Preković, Ignajtović, Bukorac, Miličić, Vukajlović, Karaklajić, Krstić (Marinković), Tošeski, Milivojević (Bubanj), Šarić (Stoiljković), Bastajić (Obradović).

Spartak: Vulić, Mijailović, Bogićević, Ćalasan, Babić, Mijić (Atule), Lukić , Vitorović, Todoroski (Jocić), Ubiparip (Bijelović), Tomović (Bonsu) .

Spartak bi u narednom kolu trebao da dočeka Partizan i to na Gradskom stadionu i renoviranom terenu, ali postoji mogućnost da meč bude odložen zbog obaveza crno – belih na evropskoj sceni. Ukoliko utakmica ne bude odložena igraće se u nedelju, a o tačnoj satnici odigravanja susreta i pretprodaji ulaznica na vreme ćemo objaviti sve informacije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 časova i 1 minut
Komentara: 0
Pregleda: 236
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.