Komentara: 10
Pregleda: 1608
Video

Fudbal: Spartak poražen od Radnika iz Surdulice na startu prolećnog dela sezone (0:2)

14.02.2022. u 17:26h > 23:27
Izvor: Subotica.com
Spartak je na startu prolećnog dela poražen od Radnika iz Surdulice sa 2:0 u okviru 22. kola Superlige. Boljom igrom u većem delu susreta gosti su stigli do pobede. Lukić je Surduličane doveo u vođstvo, a Mitošević postavio konačan rezultat.
Fudbal: Spartak poražen od Radnika iz Surdulice na startu prolećnog dela sezone (0:2)

Prvih pola sata igre na Gradskom stadionu proteklo je u ispitivanju snaga, uglavnom na sredini terena bez većih opasnosti po Ranđelovića i Dubljanića. Kako je vreme odmicalo igra je bila dinamičnija. Spartak je zapretio preko Srećkovića, ali je završnica izostala.

U 29. minutu Milošević je propustio priliku posle centaršuta Jezdimirovića.  Na drugoj strani gosti su pokušali da dođu do prednosti, odbranili su se „golubovi“, ali na kratko. Nakon dubinske lopte Viktor Lukić se najbolje snašao u gužvi pred golom Dubljanića i loptu plasirao u mrežu za radost Surduličana.

U finišu prvog dela gosti su imali još jednu dobru priliku, ali se istakao Mišo Dubljanić i sprečio protivnika da udvostruči vođstvo.

Drugo poluvreme samo što je počelo, Surduličani su oduzeli loptu na sredini terena, Stojanović je odigrao dupli pas sa Duronjićem, potom pronašao na ivici šesnaesterca Lukića, ali je strelac prvog gola propustio priliku da po drugi put savlada Dubljanića.

Pokušavali su domaći igrači da dođu do izjednačenja, ali je izostala završnica. Spartak je atakovao, dok su se gosti branili i iz kontri pokušavali da dođu do drugog pogotka.

Dobro postavljena odbrana Surduličana odolevala je napadima Subotičana, a onda je u 90. minutu usledio hladan tuš za Spartak. Gosti su odličan napad krunisali drugim pogotkom. Vuk Mitošević usamljen na kreču poslao je loptu u levi ugao za 0:2.

Skraćeni snimak meča (Snimatelj i montaža: Grozdana Spajić):

Spartak – Radnik 0:2 (0:1)
Lukić 36’, Mitošević 90’

Spartak: Dubljanić, Jezdimirović, M. Bogićević, Filipović (Ostojić), Milošević, Šimura, Vidaković (Rajović), Mihajlović (Tufegdžić), Bijelović, Srećković (Rošević), Nikolić.

Radnik: Ranđelović, Hodžić, Radmanovac, Jokić, Stojanović, Mitošević, Medić (Oreščanin), Spasić, Lukić (Petrović), Duronjić (Babić), Bjedov (Dimitrov).

U narednom kolu Spartak gostuje u Bačkoj Topoli gde će odigrati utakmicu sa ekipom TSC-a.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 1608

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.