Komentara: 13
Pregleda: 1932

Fudbal: Spartak poražen od TSC-a u Bačkoj Topoli (2:1)

20.02.2022. u 09:30h
Izvor: Subotica.com
U okviru 23. kola Superlige u Bačkoj Topoli Spartak je poražen od TSC-a sa 2:1. Iako je subotički tim prvi došao do prednosti, boljom igrom u nastavku domaćin je došao do preokreta i pobede,.
Fudbal: Spartak poražen od TSC-a u Bačkoj Topoli (2:1)

Posle pasa Vidakovića, Miloš Rošević se izvukao iza odbrane TSC-a i levom nogom poslao loptu iza leđa Filipovića za vođstvo  Spartaka – 0:1. Nakon postignutog gola igra s preselila na polovinu terena koja je pripadala „golubovima“, kao da su odlučili čuvati minimalnu prednost i iz kontri pokušati da još dođu do kojeg gola, a onda je u 27. minutu nakon prekida i izvedenog udarca iz ugla loptu prihvatio Dejan Milićević i savladao Dubljanića za izjednačenje 1:1.

Igrao se 33. minut Srećković je izveo slobodan udarac iskosa sa leev strane, pokušao je Bogićević, ali je odbrana TSC-a dobro reagovala i sa same gol linije izbacila loptu u korner. Imao je domaći tim idealnu šansu da prokrene rezultat u 42. minutu, ali je Dubljanić odlično intervenisao posle šuta Škuletića.

U nastavku utakmice TSC- je pruzeo inicijativu i posle nekoliko  atak stigao do prokreta. Stojković je uposlio Petra Ratkova, a on poslao lopu u dalji donji ugao za 2:1. U 60. minutu Nikola Srećković je šutirao na gol, odbranio je Filipović. Pokušao je potom Bijelović, ali je golman Bačkotopolčana bio na mestu i sprečio Subotičane da izjednače. Pokušavali su „golubovi“ da dođu do drugog pogotka, ali bezuspečno i pobeda je pripala TSC-u.

TSC – Spartak 2:1 (1:1)
Milićević 27’, Ratkov 54’ - Rošević 7’

TSC: Filipović, Ćaušić, Stojković, Tomanović, Milićević (Đakovac), Leandro, Banjac (Boubakar), Krsmanović (Petrović), Stanojev, Škuletić (Vukić), Ratkov (Stanojlović).

Spartak: Dubljanić, Jezdimirović (Ostojić), M. Bogićević, Filipović, Milošević (Mihajlović), Šimura (Rajović), Đurasović (Šćepanović), Bijelović, Vidaković, Srećković, Rošević (A. Bogićević).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 13
Pregleda: 1932
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.