Komentara: 9
Pregleda: 1380

Fudbal: Spartak poražen u Surdulici (2:0)

03.05.2022. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Spartak je pretrpeo poraz od 2:0 u Surdulici od Radnika u četvrtom kolu plejauta Superlige. Domaći tim je povoljne prilike iskoristio i bodovi su ostali u Surdulici.
Fudbal: Spartak poražen u Surdulici (2:0)

Zapretili su Surduličani preko Medića, istakao se Dubljanić. Nešto kasnije pokušao je i Duronjić da iznenadi golmana Spartaka, nije uspeo. Ipak u 19. minutu Borko Duronjić je nadmudrio odbranu Subotičana, uputio centaršut sa leve strane, a Uroš Milovanović bio najviši u skoku i glavom loptu plasirao u mrežu „golubova“. Pokušali su igrači Spartaka da poravnaju rezultat, Bijelović je bio u prilici, ipak se istakao Ranđelović dobrom intervencijom.

U nastavku meča viđen je još jedan pogodak i to domaćeg tima. Prvo je Spasić U 58. minutu savladao Dubljanića, ali posle konsultacija sa var sobom pogodak je poništen. Nadoknadio je Uroš Janjić u 75. minutu. Oduzeo je Miloš Spasić loptu na sredini terena, prosledio je do Janića, a on u gol Spartaka za 2:0. Imali su „golubovi“ priliku da smanje vođstvo Radnika u 82. minutu, ali je iz slobodnog udarca Srećković pogodio stativu i bodovi su ostali u Surdulici.

Radnik – Spartak 2:0 (1:0)
Milovanović 19', Janjić 75'

Radnik: Ranđelović, Hodžić (Ignjatović), Jokić, Radmanovac, Milovanović (Lukić), Subotić (Nedeljković), Duronjić (Janjić), Oreščanin, Medić, Stojanović, Spasić (Bjedov).

Spartak: Dubljanić, Šimura (Jezdimirović), Filipović (M. Bogićević), Ostojić, Vidović, Đurasović (Šćepanović), Vidaković, Todoroski (Mihajlović), Tufegdžić, Srećković, Bijelović (Rajović).

U narednom kolu Spartak dočekuje Kolubaru iz Lazarevca. Utakmica se igra u nedelju od 17 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 1380
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.