Komentara: 0
Pregleda: 297

Fudbal: Spartak porazom u Novom Pazaru počeo novu sezonu

22.07.2024. u 08:30h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak porazom u Novom Pazaru počeo novu sezonu

Spartak je u 1. kolu Superlige u novoj sezoni poražen na gostovanju u Novom Pazaru od domaćeg tima sa 3:2. Novopazarci su do prednosti stigli preko Adešine, a prednost svog tima je  duplirao Adem Lajić na isteku prvih pola sata igre.

U nastavku velika borba na terenu, Spartak bolji u odnosu na prvi deo, ali bez konkretnih šansi. Ljajić je povisio na 3:2, a onda je završnica meča pripala Subotičanima. Vojo Ubiparip je smanjio na 2:1, potom Atule Kolins na 3:2 u sudijskoj nadoknadi vremena. Malo je nedostajalo da "golubovi" dođu bar do boda, vremena nije bilo i domaćin je slavio na startu sezone.

Novi Pazar – Spartak 3:2 (2:0)
Adešina 23', Ljajić 31', 78' - Ubiparip 83' Atule 90+2'

Novi Pazar: Pajović, Miletić, Bačkulja, Bjelčić, Alić, Mesarović (Islamović), Ljajić, Adešina, Opara (Mršić), Antvi (Stojanović).

Spartak: Vulić, Ćalasan, Bogićević, Kerkez, Vitorović, Lukić (Jocić), Mijailović (Mijić), Babić, Tomović (Atule), Ubiparip (Dunđerski), Todoroski (Bijelović).

Spartak u narednom kolu dočekuje Čukarički, a meč se igra u Senti gde će „golubovi“ svoje prve dve utakmice biti domaćini dok se ne završi rekonstrukcija terena na Gradskom stadionu u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 časova i 58 minuta
Komentara: 0
Pregleda: 297
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.