Komentara: 6
Pregleda: 1884

Fudbal: Spartak predstavio Marinkovića

03.01.2023. u 12:30h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak predstavio Marinkovića

Nakon odlaska Stefana Filipovića i Nikolaosa Baksevanosa, Spartak je brzo reagovao i u svoje redove doveo iskusnog centralnog beka Jovana Marinkovića, a Vladimir Torbica ga je i zvanično predstavio i tom prilikom mu poželeo dobrodošlicu i da se što pre opravda poverenje.  

- Odlaskom dva igrača iz naše poslednje linije mi smo procenili da nam je neophodno da pojačamo konkurenciju i dovedemo pojačanje, a smatramo da je Jovan Marinković pravo rešenje i verujem da će vrlo brzo opravdati naše poverenje – kazao je Torbica.

Marinković je u Spartak došao iz Radničkog iz Sremske Mitrovice koji je iz nacionalnog Kupa Srbije eliminisao Partizan. Upravo je Jovan bio strelac izjednačujućeg gola za Radnički I dao priliku svojim saigračima da izvođenjem penala nastave takmičenje u čemu su uspeli i obezbedili sebi mesto u osminu finala. Sa subotičkim superligašem potpisao je ugovor na godin i po dana.

- Čast mi je što sam postao član Spartaka. Hvala ljudima iz kluba i stručnom štabu na ukazanom poverenju. Nadam se da ću uspeti opravdati očekivanja. Potrudiću se, kako na treninzima tako i na utakmicama, da pružim svoj maksimum i da doprinesem da ekipa ide ka ostvarenju svojih ciljeva za ovu sezonu – rekao je Marinković.

Iskusni štoper do sada je nosio dres kruševačkog Napretka, Javora iz Ivanjice, Sinđeliča BSK Borče, niškog Radničkog, Javora iz Ivanjice, Bačke iz Bačke Palanke.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 6 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 1884
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.