Komentara: 5
Pregleda: 2220

Fudbal: Spartak predstavio nove igrače, utakmica protiv Partizana odložena

17.08.2022. u 12:37h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak predstavio nove igrače, utakmica protiv Partizana odložena
Foto: Mikiko Ishikawa

Šampionat u Superligi je uveliko počeo, ali je letnji prelazni rok još uvek u toku i u Spartak su nastavili da jačaju tim. Rešeni da ekipa bude što konkurentnija u ovoj sezoni za visoke domete, Subotičani su u svoje redove doveli Grka Nikolaosa Baksevanosa koji će pojačati odbrambenu liniju. Drugi novajlija koji se pridružio timu „golubova“ je Radivoj Bosić.

Obojica su potpisla trogodišnje ugovore sa subotičkim superligašem, a Vladimir Torbica direktor omladinske škole Spartaka danas ih je i zvanično predstavio.

Radovoj Bosić, 21-ogodišnji bočni napadač, nekadašnji mladi reprezentativac Srbije, ponikao u Crvenoj zvezdi, a nosio dres Partizana. U Spartak dolazi iz portugalskog Nacionala.

-    Zahvaljujem se ljudima u klubu što su mi ukazali priliku i doveli me u svoje redove, kao i svima na toploj dobrodošlici. Đorđe Ivanović bivši igrač Spartaka, sada član Čukaričkog  jedan od mojih najboljih prijatelja možda je i „glavni krivac“ što sam došao u Suboticu. Njegova preporuka uticala je da dođem u Spartak – kaže Bosić - Prerano sam otišao u inostranstvo i mislim da je za mene najblje da se vratim u srpski fudbal i pokažem svoj kvalitet. Da se nametnem stručnom štabu i pokažem koliko mogu.

Nikolas Baksevanos (23)  igra na poziciji levog štopera, a u jato „golubova“ dolazi iz rumunske Čindije. Veći deo dosadašnje karijere proveo je u Laciju koji ga je kupio od Arisa, ali su ga slali na pozajmice u Panionis, Batošanii Pol Jašiju.

-    Veoma mi je drago što samo došao u ovaj klub. Igrači su me odlično prihvatili i jedva čekam da debitujem za Spartak. Ekipa je veoma dobro startovala u ovoj sezoni, očekujem da tako nastavimo i da ostvarimo rezultat za plejof, a ukoliko se ukaže prilika da se borimo i za mesto koje vodi u Evropu – rekao je Baksevanos.

Spartak je tokom predstojećeg vikenda trebao da igra utakmicu sedmog kola Superlige Srbije u Beogradu s Partizanom. Zbog obaveza crno – belih na međunarodnoj sceni meč je odlože.

Pauzu koja je neplansi usledila „golubovi“ će iskoristiti i odigrati prijateljsku utakmicu sa ekipom Al Šabab iz Dubaia. Meč će se igrati u Sportskom centru  Stara Pazova u subotu od 18 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2220
Povezane teme

protest poljoprivrednika traktorima

protest poljoprivrednika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.