Komentara: 2
Pregleda: 3570

Fudbal: Spartak predstavio novog čuvara mreže

05.02.2021. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Predstojećeg vikanda se nastavlja prvenstvena trka u Linglong Superligi Srbije. Spartak u prvom prolećnom kolu gostuje ekipi Zlatibora u Užicu, a rukovodstvo je iskoristilo priliku da pred start predstavi i novog člana plavo – bele ekipe.
Fudbal: Spartak predstavio novog čuvara mreže

Pred nastavak prvenstva Spartak je angažovao još jednog čuvara mreže. Golman Đorđe Vukanić koji je u jato „golubova“ stigao još tokom letnjeg prelaznog roka, ali je zbog povrede propustio prvi deo sezone stavio je potpis na trogodišnju vernost Subotičanima.

OSMORICA NAPUSTILA SPARTAK - Tokom zimskog prelaznog roka desile su se i promene u igračkom kadru Subotičana. Stefan Denković je o nakon isteka ugovora otišao i karijeru će nastaviti u Kazahstanu. Mihailo Baić prešao je u Čukarički, dok su  se igrači koji su uglavnom bili na pozajmicama rastali su se sa Spartakom, pa su tako Nikola Tripković, Slađan Rakić, Jovan Lazić, Damjan Gojkov i golmani Ivan Dokić i Andrej Sorokin dobili priliku da potraže sreću u drugim klubovima.

Sportski direktor subotičkog superligaša,  Ljubiša Dunđerski, je i zvanično predstavio Vukanića, poželevši mu mnogo uspeha u klubu sa severa Bačke.

- Vukanić je u letnjem prelaznom roku došao na probu kod nas, ali je na žalost na probnoj utakmici imao peh. Povredio se i usledila je operacija prednjih ukrštenih ligamenata. Osam meseci je pauzirao, kada se oporavio priključio se ekipi i nastavio da trenira. Sada je i zvanično golman Spartaka jer je potpisao trogodišnji ugovor. Mi mu želimo mnogo uspeha uz dobar rad sa našim trenerom golmana Srđanom Žakulom i ako je moguće da izbori mesto među startnih 11 – jasan je Dunđerski.

Fudbal: Spartak predstavio novog čuvara mreže

Mladi golman se zahvalio na ukazanom poverenju i obećao da će se maksimalno potruditi da se nametne u jakoj konkurenciji.

- Dolazim iz Partizana gde sam prošao kompletnu omladinsku školu. Zahvalan sam na ukazanoj šansi, a moje je da se dokazujem. Konkurencija je jaka, tu su Dujmović, Dubljanić, Stojković, ali moje je da radim i da dam maksimum, a na stručnom štabu da odluči hocu li dobiti priliku – rekao je Vukanić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3570
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.