Komentara: 1
Pregleda: 933

Fudbal: Spartak preko Rada u osmini finala Kupa Srbije

20.10.2022. u 11:45h
Izvor: Subotica.com
Spartak je obezbedio plasman u osminu finala Kupa Srbije. „Golubovi“ su slavili na Banjici protiv drugoligaša Rada sa 2:0 golovima Nikole Srećkovića i Srđana Hrstića.
Fudbal: Spartak preko Rada u osmini finala Kupa Srbije

Promešao je „karte“ šef struke Ljubiša Dunđerski i izveo kombinovani sastav protiv „građevinara“ koji je prikazao dobru igru, ali su mreže ostale mirne u prvom delu gde je viđeno samo nekoliko povoljnih prilika „golubova“ i pokušaja domaćina.

Drugo poluvreme je pripalo Spartaku koji je pružio odličnu igru. Imali su dobre šanse Hrstić i Srećković,  a onda su konačno Subotičani i poveli i to sa bele tačke u 71. minutu. Neko od odbrmabenih igrača Rada igrao je rukom, a sudija dosudio jedanaesterac. Precizan je bio Nikola Srećković za prednost od 1:0. Nije mnogo trebalo Spartaku da poveća vođstvo. Srećković se našao u odličnoj poziciji, uputio šut, golman Babić je na kratko odbranio, ali je odbijenu loptu prihvatio Srđan Hrstić i plasirao je u mrežu za 2:0 ispostavilo se i konačan rezultat susreta.

Rad – Spartak 0:2 (0:0)
Srećković 71' (p), Hrstić 75'

Rad: Babić, Đurđević, Gašić, Milosavljević, Mandić (Marković), Markišić (Adamović), Stojković (Arsić), Stević (Mitrović), Nenadović (Mihajlović), Đ. Jovanović,Blagojević.

Spartak: Manojlović,Tanasin (Stajković), Baksevanos, Bogićević, Mitrović, Tumbasević, Tošeski (A.S.Đurasović), Todoroski, Stanić (Abraham), Bosić (Srećković), Obradović (Hrstić).

Rezultati ostalih utakmica 1/16 finala Kupa Srbije:

Železničar Pančevo – Novi Sad 3:0, IMT . Radnički 1923 2:1, OFK Žarkovo – Kolubara 5:6 (1:1),Mladost GAT – Voždovac 2:0, Radnički (NB) – Mladost 2:1, Javor – Radnički NI 5:6 (0:0), Jagodina – Novi Pazar 1:2, Loznica –TSC 2:0, Polet – Radnik 0:1, Zlatibor – Čukarički 0:2, Radnički SM – Partizan 3:1, Kabel – Metalac 4:5 (0:0), Mačva – Crvena zvezda 0:2, utakmica Grafičar – Vojvodina se igra 1. novembra

Spartak u ponedeljak od 18 časova igra prvenstvenu utakmicu 16. kola Superlige, a dolazi mu u goste Mladost iz Lučana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 933
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.