Komentara: 13
Pregleda: 3429

Fudbal: Spartak prodao Hrstića Hakenu, prihodovao 1,5 milion evra

05.08.2023. u 18:48h
Izvor: Subotica.com
Nakon što je Spartak inkasirao od prodaje kapitena Nikole Srećkovića u Poljsku i Edmund Ada prelaskom u Crvenu zvezdu oko 550.000 hiljada usledio je rekord u prelaznom roku i 1,5 miliona evra za subotičkog superligaša od prodaje Srđana Hrstića u švedski Haken.
Fudbal: Spartak prodao Hrstića Hakenu, prihodovao 1,5 milion evra

Mladi napadač Spartaka sa šampionom Švedske potpisao je četvorogodišnji ugovor, a od njegovog narednog transfera Subotičanima će pripasti 15 odsto.

Srđan Hrtsić je u Spartak došao iz Kljajićeva i od svoje 13. godine nosi plavo beli dres. Odigrao je za „golubove“ 51 utakmicu i postigao 11 golova.

Transfer Hrstića u Haken drugi je najveći transfer srpskih klubova ovog leta. Pre njega Petar Ratkov iz TSC-a je prešao u Red bul Salcburg za 4,5 miliona evra.

Spartak je u prvom kolu Superlige Srbije pobedio IMT, a u ponedeljak gostuje u  Nišu gde se sastaje sa Radnikom iz Surdulice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 11 meseci i 1 nedelju
Komentara: 13
Pregleda: 3429
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.