Komentara: 3
Pregleda: 920

Fudbal: Spartak protiv Napretka u osmini finala Kupa Srbije

04.11.2022. u 13:13h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak protiv Napretka u osmini finala Kupa Srbije

Žrebom održanim u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije određeni su parovi za osminu finala Kupa Srbije. Spartak će ugostiti ekipu Napretka iz Kruševca, a meč će se igrati tek u naknadno određenom terminu na proleće.

Pred fudbalerima Spartaka je u prvenstvu vojvođanski derbi koji se igra za dva dana, a nakon toga „golubove“ čeka utakmica protiv Partizana, zaostali meč 7. kola Superlige Srbije koja je na programu 10. novembra. Iz tog razloga pohod na četvrtfinale nacionalnog Kupa protiv kruševačkog Napretka prolongiran je za prolećni deo sezone. Duel dva superligaša sigurno će doneti zanimljiv i sadržajan meč, a ko će obezbediti prolaz dalje videćemo negde u martu/aprilu.

Utakmice osmine finala Kupa Srbije će se igrati u sredu, 9. novembra, osim susreta Spartak – Napredak, Radnički Sremska Mitrovica – Crvena zvezda i Metalac – Čukarički koji će biti odigrani u naknadnim terminima u prolećnom delu sezone jer se sada igraju zaostali mečevi 7. kola Superlige, gde Spartak gostuje Partizanu, Zvezda igra sa Čukaričkim.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 920
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.