Komentara: 1
Pregleda: 2927

Fudbal: Spartak savladao zagrebački Dinamo za četvrtfinale "Kupa prijateljstva"

03.06.2021. u 18:48h
Izvor: Subotica.com
Omladinska ekipa Spartaka nalazi se na Zlatiboru gde od 1. do 6. juna učestvuje na Međunarodnom turniru u fudbalu za mlađe kategorije koji nosi naziv "Kup prijateljstva". U konkurenciji dvanaest ekipa iz regiona "golubovi" su obezbedili plasman u četvrtfinale.
Fudbal: Spartak savladao zagrebački Dinamo za četvrtfinale "Kupa prijateljstva"

Subotičani su u grupnoj fazi savladali Borac iz Banjaluke i zagrebački Dinamo i kao prvoplasirana ekipa obezbedili učešće u daljem toku takmičenja i borbu za pehar.

Mladi „golubovi“ su savladali Borac sa 3:1, a strelci su bili Stefan Janković, Nemanja Andrić i Aleksandar Rac gde su nastupali u sastavu: Tasić, Rac, Vrbljanac, Arsenin, Desnica, Maljukan, Andrić, Abraham, Čejić, Janković, Hrstić, Kolarić, Dodić, Petrović, Lekić, Miletić.

Protiv Zagrepčana Subotičani su slavili identičnim rezultatom 3:1, a za to su se pobrinuli Srđan Hrstić sa dva pogotka i Lazar Miletić. Spartak je igrao u sastavu: Miladinov, Rac, Desnica, Vrbljanac, Arsenin, Abraham, Maljukan, Andrić, Čejić, Janković, Hrstić.

Fudbal: Spartak savladao zagrebački Dinamo za četvrtfinale "Kupa prijateljstva"U četvrtfinalu Spartak će se sastati sa ekipom Sarajeva koja je grupnu fazu završila na drugom mestu „A“ grupe iza Partizana. Utakmica se igra sutra od 10 časova.

Pored „golubova“ za pobednički pehar ovog prestižnog turnira nadmetali su se Akademija Pandev, Borac iz Banja Luke, Sarajevo, Sloboda iz Tuzle, Željezničar, Dinamo iz Zagreba, OFK Titograd, Crvena zvezda, Partizan, Sloboda iz Užica i Vojvodina.

Ekipe su bile podeljene u četiri grupe po tri tima, a u dalji tok su se još plasirali Vojvodina, Sloboda iz Tuzle, zagrebački Dinamo, Crvena zvezda, Željezničar, Sarajevo i Partizan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2927
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.