Komentara: 3
Pregleda: 1350

Fudbal: Spartak slavio protiv Partizana, Luka Bijelović za tri velika boda

11.11.2022. u 09:30h
Izvor: Subotica.com
Spartak je slavio u Beogradu, u utakmici zaostalog 7. kola Supelige protiv Partizana sa 1:0 pogotkom Luke Bijelovića. U prvom poluvremenu se vodila ravnopravna borba, viđeno je nekoliko povoljih šansi, ali su mreže ostale mirne. Nastavak je pripao „golubovima“ kada su u završnici utakmice uspeli da matiraju Popovića za velika tri boda.
Fudbal: Spartak slavio protiv Partizana, Luka Bijelović za tri velika boda

Rešeni da se u Suboticu vrate neporaženi fudbaleri Spartaka su u tome i uspeli. U prvom poluvremenu su odigrali egal sa crno – belima, ali su izostali golovi.

Drugo poluvreme je donelo veća uzbućenja, ana kraju i radost ekipe Ljubiše Dunđerskog. Zapretio je prvo Lutovac, na sreću Spartaka pogodio je stativu. Subotičani su se uzvratili brzim napadom, Sršan Hrstić se našao u stopostotnoj šansi, pogodio je prečku.

Nisu posustajali „golubovi“, odličnom igrom gde su se posebno istakli Janko Tumbasević i Mihailo Bogićević u završnici su stigli do trijumfa. Petar Stanić je uspeo da oduzme loptu, uputi pas do Luke Bijelovića, a on je smestio u donji desni ugao i doneo svom timu tri velika boda.

Partizan – Spartak 0:1 (0:0)
Bijelović '86

Partizan: Popović, baždar, Gomeš, Lutovac, Marković, Natho, Pantić (Menig), Pavlović (Diabate), Saničanin, Traore, Urošević.

Spartak: Manojlović, Tanasin, Bogićević, Ostojić, Vitorović (Šimura), Tumbasević, Đurasović (Filipović), Bijelović, Stanić, Srećković (Todoroski), Hrstić

Spartak u poslednjem, 19. kolu jesenjeg dela gostuje u Bogradu gde će snage odmeriti sa Voždovcem. Utakmica se igra u nedelju  od 19 i 30.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1350
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub partizan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.