Komentara: 2
Pregleda: 1050

Fudbal: Spartak slavio protiv Radnika (2:0)

17.07.2022. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Spartak je u 2. kolu Superlige i upisao tri boda. „Golubovi“ su u petak savladali Radnik iz Surdulice sa 2:0 na Gradskom stadionu. Bolju igru domaći tim je krunisao golovima Luke Bijelovića i Nikole Srećkovića. Da su iskoristili stvorene šanse Subotičani su mogli da slave i ubedljivije.
Fudbal: Spartak slavio protiv Radnika (2:0)

Spartak je u 20. minutu stigao do prednosti.  Marko Obradović je odigrao povratnu Luki Bijeloviću, a on smestio loptu u mrežu Surduličana za 1:0. Mogli su „golubovi“ da udvostruče prednost desetak minuta kasnije, ali je pokušaj Srećkovića zaustavio Ranđelović.

Igrao se 40. minut kada je Stojanović načinio prekršaj nad Todoroskim na dvadesetak metara od gola. Slobodan udarac izveo je Nikola Srećković, lopta je završila iznad prečke.

Nastavili su dominantniju igru Subotičani i u drugom delu utakmice. U 49. minutu posle dobre asistencije Andreja Todoroskog, Nikola Srećković je loptu poslao u mrežu Radnika za 2:0. Ubrzo su domaći igrači stvorili novu  šansu za gol, ali je Obradović nije iskoristio.

Konačno su gosti zapretili ozbiljnije. Miloš Spasić je uputio udarac iskosa sa leve strane, ali se istakao Filip Manojlović izuzetnom odbranom. Uzvratili su Subotičani napadom, ali je Todoroski šutirao pravo u naručje Stefanu Ranđeloviću.

Viđeno je još nekoliko šansi na obe strane, ali ih nisu iskorstili ni gosti ni domaći i Spartak je svoju bolju igru krunisao trijumfom i zasluženo uknjižio tri boda.

Spartak – Radnik 2:0 (1:0)
Bijelović 20, Srećković 49'

Spartak: Milutinović, Šimura, Filipović, Ostojić, Mitrović, Tumbasević  (Đurasović), Vidaković (Šćepanović), Bijelović, Todoroski (Stanić), Srećković (Stajković), Obradović (Rošević).

Radnik: Ranđelović, Hodžić (Janjić), Ignjatović, Oreščanin, Stojanović, Milić, Nedeljković (Babić), Spasić, Subotić (Lukić), Duronjić( Bogdanović), Milovanović (Jovanović).

Spartak u narednom kolu gostuje u Novom Sadu gde ga čeka derbi meč sa Vojvodinom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 1 dan
Komentara: 2
Pregleda: 1050
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.