Komentara: 1
Pregleda: 851

Fudbal: Spartak slavio protiv TSC-a, Sloga bolja od Spartak DOO

27.09.2022. u 13:21h
Izvor: Subotica.com
Spartak je bio bolji od TSC-a i pobedio sa 6:0 u četvrtom kolu Superlige Srbije, dok je Spartak DOO poražen u Zemunu od Sloge sa 2:1.
Fudbal: Spartak slavio protiv TSC-a, Sloga bolja od Spartak DOO
Foto: ŽFK "Spartak"

Spartak je savladao TSC sa ubedljivih 6:0. Raspoložena Kusi je u prvom delu čak tri puta zatresla mrežu gošći i nagovestila još jedan trijumf.

Od starta su Golubice nametnule svoj ritam na terenu i posle 15. minuta igre stigle do prednosti. Kusi je uspela da zatrese mrežu TSC-a – 1:0. Nastavile su Subotičanke da atakuju i vrlo brzo udvostručile prednost. Vesna Milivojević je povisila na 3:0. Na isteku pola sata igre Kusi je još jednom donela radost Golubicama za 4:0 pre odlaska na odmo.

U nastavku utakmice su gošće pokušavale da pariraju Subotičankama, ali bezuspešno. Nastavio je Spartak u istom ritmu i postigao još dva gola. Anastasija Ćirić je prevarila odbranu Bačkotopolčanki za 5:0,  a tačku na ubedljivu pobedu je stavila Šever.

Spartak – TSC 6:0 (4:0)
Kusi 15', 18', 28', Milivojević 26', Ćirić 68', Šever 86'

Spartak: Škandro, Baka (Šever), Vučković, Kovart, Slović, Frajtović (Šarić), Milivojević, Ovusu (Cvetković), Kusi (Ilić), Stupar, Ćirić.

TSC: Vešić, Medić, Jovanović, Belovan, Siluši, Marjanović, M. Vešić (Ivošević), Trbojević, Andrić, Drobnjak, Krivokapić.

SPARTAK DOO PORAŽEN U ZEMUNU

Spartak DOO pretrpeo je novi poraz. U četvrtom kolu Superlige Srbije, Subotičanke su izgubile od Sloge u Zemunu rezultatom 2:1.

Domaći tim je vrlo brzo stekao prednost pogotkom Marije Vuković. Pokušavale su gošće da izjednače, ali nisu uspevale.

Drugo poluvreme je proteklo u izjednačenoj borbi. Sloga je povećala prednost preko Živkovićeve, a Nađa Uvalin je uspela da smanji na 2:1 u 57. minutu i ujedno postavi konačan rezultat.

Sloga - Spartak DOO  2:1 (1:0)
Vuković 5', Živković 47' – Uvalin 57'

Sloga: Gardijan, Milanoviž, Babić, Blagojević, Milić, Živković (Zlatanović), Batočanin, Dabić (Gajević), Popoviž, Trutić, Vuković.

Spartak DOO: Praštalo, Radosavljević (Marković), Maljković, Pataki, Gaković, Gajić, Uvalin, RAJIĆ, Jovanić (Pandev), Jović (Ninković), Arsenin.

U narednom kolu Spartak DOO i Spartak u međusobnom duelu odmeriće snage. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 851
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.