Komentara: 2
Pregleda: 3368

Fudbal: Spartak slavio u Inđiji, uručeni pokloni za veterane kluba

29.05.2020. u 19:48h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv odigrao je prvu zvaničnu utakmicu posle dvomesečne pauze koja je neplanski usledila zbog virusa korona. Subotičani su u Inđiji osvojili tri boda nakon preokreta golovima Nikolića i Marčića i nastavili seriju dobrih rezultata.
Fudbal: Spartak slavio u Inđiji, uručeni pokloni za veterane kluba

Fudbaleri Spartaka slavili su u Inđiji nakon preokreta u 27. kolu Linglong Superlige Srbije. Tim Vladimira Gaćinovića bio je bolji, a Nikolić i Marčić su se pobrinuli da bodovi stignu u Suboticu iako je Inđija povela golom Jovanovića.

POKLONI ZA VETERANE - Uprava Spartak Ždrepčeve krvi na čelu sa Nikolom Simovićem predsednikom započela je akciju podele sportske opreme za bivše asove kluba.  Stefan Šormaz i Aleksa Đurasović uručili su poklone Dragi Jovičeviću dugogodišnjem kapitenu, Radetu Rudiću, Branislavu Jovanoviću i Zoranu Kuntiću. Podmladak „golubova“ i velike nade plavo - belih iskoristio je priliku da se druži sa veteranima i čuju lepe priče iz njihovog vremena dok su nosili dres sa grbom Spartaka i beležili uspehe. Spartak će ovu akciju nastaviti.

Posle prekida i dobro izvedenog kornera domaći tim je stgao do prednosti. Mihajlo Jovanović bio je precizan. Nije dugo trebalo Subotičanima da izjednače. Na početku 10. minuta plavo – beli su  poravnali rezultat. Nemanja Nikolić je zatresao mrežu Inđije i svom timu doneo radost. Igralo se otvoreno na obe strane, ali do kraja prvog dela nije bilo promene rezultata.

U nastavku utakmice obe ekipe su prikazale dobru igru, ali želja Subotičana da posle pauze nastave u istom ritmu i ostvare dobru seriju rezultata urodila je plodom u 70. minutu. Nakon asistencije Vidovića, Milan Marčić je iz daljine uputio šut ka golu Prekovića. Golman Inđije nije mogao ništa da uradi, lopta je završila u mreži i Spartak je preokrenuo rezultat. Na kraju su „golubovi“ zasluženo slavili i osvojili prve bodove posle dvomesečne pauze 1:2.

Inđija – Spartak 1:2 (1:1)
M. Jovanović 6’ , Nikolić 10’, Marčić 70’

Inđija: Preković, Cucin, M. Jovanović, M. Ilić, Bastajić, Banjac, A. Jovanović, Purtić, B. Ilić, Milosavljev, Vidić.
Spartak: Dokić, Dunđerski, Ivančević, Tekijaški, Vidović (Urošević), Jočić, Marčić (Milić), Srećković (Bijelović), Tufegdžić (Vidaković), Denković (Urošević), Nikolić (Baić).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3368

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.