Komentara: 1
Pregleda: 762

Fudbal: Spartak slavio u komšijskom derbiju golovima Ubiparipa i Todoroskog

09.10.2023. u 15:09h
Izvor: Subotica.com
Spartak je uzeo meru ekipi TSC-a u komšijskom derbiju. Subotičani su slavili u Bačkoj Topoli sa 2:0 u okviru 11. kola Superlige. Nakon prvog poluvremena gde je domaćin dominirao, ali i ispromašivao se, u nastavku su se Vojo Ubiparip i Andrej Todoroski pobrinuli da svoje šanse iskorite i donesu pobedu „golubovima“, a Bačkotopolčanima nanesu prvi poraz u prvenstvu.
Fudbal: Spartak slavio u komšijskom derbiju golovima Ubiparipa i Todoroskog

Prvo poluvreme komšijskog derbija u potpunosti je pripalo domaćoj ekipi koja je stvorila nekoliko sjajnih prilika, ali ih nije realizovala na sreću Subotičana. Imali su šanse Đakovac, Stanić, Pantović, odoleli su „golubovi“ i na pauzu se otišlo bez golova.

Nastavak utakmice pripao je Spartaku koji je kaznio promašaje TSC-a. Prednost subotičanima doneo je Voja Ubiparip posle brze kontre. Pokušali su Bačkotopolčani da izjednače, ali bezuspešno. Andrej Todoroski je nadmudrio odbranu rivala i po drugi put naterao Ilića na kapitulaciju i ujedno postavio konačan rezultat vredan tri boda.

TSC – Spartak  0:2 (0:0)
Ubiparip 52’, Todoroski 62’

TSC: Ilić, Vlalukin (Petrović), Ćalušić, Stojić, Krstić, Stanić (Jovanović), Kuveljić (Mirčeski), Ćirković (Vulić), Pantović, Đakovac, Šoš (Rakonjac).

Spartak: Vulić, Tanasijević, Ćalasan, Vidaković, Bijelović, A.S. Đurasović, Mijić (Lukić), Stanojev, Todoroski (Jocić), Tošeski, Ubiparip (Mudrinski).

Sledi prevenstvena pauza zbog reprezentativnih obaveza, a onda u Suboticu stiže Partizan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 762
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.