Komentara: 11
Pregleda: 1901

Fudbal: Spartak sutra dočekuje Crvenu zvezdu

25.10.2024. u 15:22h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka u subotu od 18 časova na Gradskom stadionu dočekuju Crvenu zvezdu u 13. kolu Superlige. Ulaznice se u subotu prodaju na stadionu od 16 časova, kadase otvaraju i kapije. Preporučuje se blagovremeni dolazak kako bi se izbegle gužve.
Fudbal: Spartak sutra dočekuje Crvenu zvezdu

Subotičani su spremi za ovaj duel sa aktuelnim šampionom države, a osvojen bod u prethodnom kolu daje za pravo „golubovima“ da se nadaju da mogu do pozitivnog rezultata protiv crveno – belih.

- Očekuje nas utakmica protiv višestrukog šampiona države i samim tim se pridaje važnost ovom meču koji je interesantan  svim ljubiteljima fudbala na severu Srbije i sigurno da nas očekuje lep ambijent na Gradskom stadionu – kaže Miloš Kruščić, šef struke Spartaka – Mi smo u prošlom kolu protiv OFK Beograda uzeli jedan bod posle tri vezana poraza i to u poslednjem minutu velikom željom, zalaganjem i disciplinom, a i ovaj meč dočekujemo spremno. Radili smo tokom cele nedelje dobro, spremali se bez obzira ko nam je rival da budemo još bolji, da sve greške svedemo na minimum i da igramo igru koju mi želimo. Važno je da se sklope sve kockice. Crvena zvezda posle poraza u Ligi šampiona dolazi ovde i sigurno da će želeti da što pre izbriše to što je bilo i vrati se na pobednički kolosek. To znači da dolaze veoma motivisani, ali ne treba o tome da razmišljamo nego o našem trudu i šta treba da  uradimo na terenu za pozitivan rezultat i verujem da ćemo uspeti u tome ukoliko damo sve od sebe.

Fudbal: Spartak sutra dočekuje Crvenu zvezduVladimir Vitorović, levi bek Spartaka, pred meč sa Crvenom zvezdom ističe da je tim spreman i da „golubovi“ idu na pobedu.

- Očekuje nas jak protivnik i teška utakmica. Verujem da ćemo preneti na teren dobru atmosferu sa treninga i svlačionice kako bis smo što bolje odigrali. Nadam se da ćemo svi dati maksimum i ostvariti poedu jer nam je to želja – kaže Vladimir Vitorović.

Fudbal: Spartak sutra dočekuje Crvenu zvezduUtakmica se igra od 18 časova, a blagajne za prodaju ulaznica i kapije na Gradskom stadionu se otvaraju u 16 časova. Iz Spartaka je kao i do sada upućena napomena svim ljubiteljima fudbala koji budu dušli da isprate ovu utakmicu da je iz bezbednosnih razloga i uz dogovor sa policijom predviđeno da zapadna, istočna i severna tribina budu predviđene za simpatizere plavo – belih i da na navedene tribine neće biti dozvoljen ulaz osobama sa obeležijuma Crvene zvezde.

Pripadnici Policijske uprave u Subotici snimaće video kamerama i fotografisati učesnike događaja, dok će mere obezbeđenja biti koordinirane sa predstavnicima pravosudnih organa u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 dana i 16 časova
Komentara: 11
Pregleda: 1901

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.