Komentara: 4
Pregleda: 1027

Fudbal: Spartak sutra dočekuje Čukarički

24.02.2022. u 14:32h
Izvor: Subotica.com
Spartak sutra (petak) od 18 časova, u okviru 24. kola Superlige, dočekuje Čukarički.
Fudbal: Spartak sutra dočekuje Čukarički

Subotičani nisu najbolje otvorili nastavak šampionata, uknjižili su dva poraza, a sada ih ćeka težak zadatak protiv „brđana“. Svesni su u plavo – belom jatu da su im bodovi neophodni i da neće biti lako protiv jede od najboljih ekipa u ligi, ali se nadaju pobedi.

- Čukarički je trenutno treća ekipa naše lige, koja igra ozbiljan fudbal i sa kojom nemamo najbolji skor. Svesni smo mi toga, ali se ne bih vraćao  na ono što je bilo. Mi moramo da gledamo sebe, svoj proces i da se fokusiramo na ono što radimo, a za to rezultat mora doći. Protivnika respektujemo, kako ovog tako i svakog narednog, ko bude bolji pobediće, ali će se morati jako namučiti da zavlada terenom sa agresivnošću i borbenošću koju ćemo mi pružiti - kaže Nebojša Vučković, šef struke Spartaka - Očekujemo dobru utakmicu i verujem da možemo osvariti pobedu.

Miloš Rošević, novajlija u redovima Spartaka koji je za „golubove“ postigao gol protiv TSC-a pred okršaj sa „brđanima“ veruje da je došlo vreme da se upiše pozitivan rezultat.

- Očekuje nas veoma teška utakmica. Imamo imperativ pobede jer smo u prethodna dva meča ostali bez bodova, a igranje pred našom publikom daje nam dodatni motiv da se potrudimo i ostvarimo trijumf. Proteklih dana smo dobro trenirali, spremali taktiku za ovu utakmicu, i iskreno se nadam da će ona uroditi plodom, da ćemo pobediti Čukarički i prekinuti lošu seriju – rekao je Rošević.

Duel Spartaka i Čukaričkog moći će da se prati i preko malih ekrana, na TV Arenasport 1.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 1027
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.