Komentara: 0
Pregleda: 205

Fudbal: Spartak sutra dočekuje Mladost GAT

10.03.2023. u 19:35h
Izvor: Subotica.com
Posle mini serije od tri meča bez poraza pred igračima Spartaka sutra od 18 časova na Gradskom stadionu novi je ispit u borbi za opstanak i to protiv ekipe Mladost GAT koja je takođe u nezavidnom položaju.
Fudbal: Spartak sutra dočekuje Mladost GAT

Subotičani poštuju rivala koji u Suboticu dolazi u okviru 26. kola Superlige, ali im je želja da se na kraju trijumfuju.

- Na nekoliko poslednjih utakmica smo uradili dobre stvari, igrači su pokazali karakter i izdigli se iz situacije u kojoj smo se našli zbog negativnih rezultata na početku drugog dela. Pokazali su da su verovali u nas koliko i mi u njih, a to je doprinelo da ostvarimo ono što jesmo na odigrana tri meča gde smo došli do bodova - kaže Sava Pavićević, asistent šefa struke Spartaka.

Pavićević hvali igrače, ali ističe da još ništa nije gotovo i da upravo  utakmica protiv Mladost GAT-a donosi mnogo „golubovima“ samo ako pobede.

- Ova ekipa može mnogo više i to pokazuje, ali je važno da momci ne polete jer smo tek utabali stazu koja treba da nas vodi ka još boljem. Pred nama je mnogo teškog rada i svaka utakmica je priča za sebe u borbi za opstanak. Današnji meč donosi nam mnogo.  Ekipa Mladosti je sjajna, igra odličan fudbal, ali nema baš sreće i zato je u situaciji kao i mi. Neće nam biti nimalo lako protiv Novosađana.  Mi moramo da odigramo svi kao jedan, da budemo tim i ostavimo poslednji atom snage jer jedino tako možemo do tri boda koja su nam neophodna. Nadam se da ćemo ostvariti željeno i i ući u mirnije vode – jasan je Pavićević.

David Dunđerski, povratnik u redove "golubova" u Kruševcu je pružio sjajnu partiju, a pred okršaj sa timom iz Novog Sada očekuje da njegova ekipa nastavi uzlaznom putanjom ka mirnoj i sigurnoj luci za opstanak u eliti.

-    Pred nama je još jedno „finale“ u borbi za opstanak i nikako ne smemo da  se zavaravamo bodovnim saldom rivala. Moramo izaći skoncentrisani maksimalno da na terenu sprovedemo sve što je zamislio stručnog štaba, jer je  to jedini način i put kojim možemo stići do cilja. Iza nas je mini serija od tri pozitivna rezultata i s pravom se nadamo da možemo do trijumfa protiv Mladost GAT-a ukoliko pružimo partije kao na prethodnim susretima – istakao je desni bek Spartaka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 205
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.