Komentara: 2
Pregleda: 1108

Fudbal: Spartak sutra dočekuje Proleter

27.04.2022. u 20:04h
Izvor: Subotica.com
U okviru 3. kola plejauta Superlige, Spartak sutra od 18 časova dočekuje ekipu Proletera.
Fudbal: Spartak sutra dočekuje Proleter

„Golubovi“ su u ligaškom delu slavili u Novom Sadu protiv Slanobaraca, a i pred sutrašni susret nametnut je imperativ pobede koji bi timu Slavka Petrovića osigurao mirniju završnicu prvenstva.

- Za nas jako bitna utakmica koja može biti ključna. Moramo ući maksimalno u meč sa velikom željom i voljom kao što je bilo u Gornjem Milanovcu. Ekipa je za kratko vreme prihvatila borbeni duh i kroz određenu problematiku koja je još prisutna odlično pokazala da se uz veliku trku i mnogo želje može doći do bodova. Ispustili smo u tri meča protiv poslednjih na tabeli da ne uzmemo ni jedan bod gde se moglo mnogo ranije ući u mirnije vode, ali šta je tu je, sada je važno upisivati bodove. Voleo bih da se napravi pozitivna serija da bi mirno priveli šampionat kraju. Eipa je prihvatila disciplinu, a verujem da će nam požrtvovan rad i dobre igre doneti i preko potrebne bodove – kaže Slavko Petrović, šef struke Spartaka.

Strateg Subotičana ukratko je prokomentarisao i protivnika

- Proleter mnogo bolje igra na gostujućem terenu, jako je kompaktan i kvalitetan. Mi smo analizirali dobro rivala, znamo mane i vrline, ali bih ipak da pričam više o kvalitetu moga tima i verujem da ćemo uspeti ostvariti dobar rezultat. Nadam se da smo kroz utakmicu u Gornjem Milanovcu stekli veće samopouzdanje koje treba da nam bude satisfakcija da ovu odigramo još bolje i ostvarimo pobedu – rekao je Petrović.

Miloš Ostojić, defanzivac "golubova" svojim iskustvom mnogo je doprineo da zadnja linija Spartaka funkcioniše sigurnije. Pred utakmicu sa Proleterom iskusni štoper ističe važnost meča i očekuje povoljan rezultat.

- Čeka nas najbitnija utakmica, jer je faza takmičenja ta da je svaki sledeći meč najvažniji. Pozitivan rezultat iz duela s Proleterom može da nas dovede u jednu mirniju završnicu. Nadam se da su igrači svesni situacije i ozbiljnosti i da ćemo uz požrtvovanost na terenu doći do povoljnog rezultata – poručuje Ostojić.

Obezbeđen je TV prenos na Premijum 1 kanalu ArenaSporta, ali pre svega važi poziv za navijače i simpatizere Spartaka da budu deo podrške, na putu do novih nedelja zadovoljstva i mirnoće.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1108
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.