Komentara: 0
Pregleda: 880

Fudbal: Spartak sutra dočekuje Radnik, ulaz na Gradski stadion besplatan

14.07.2022. u 16:37h
Izvor: Subotica.com
Nakon osvojenog boda u Lučanima na startu sezone Spartak će pred svojom publikom u 2. kolu Superlige ugostiti Radnik iz Surdulice.
Fudbal: Spartak sutra dočekuje Radnik, ulaz na Gradski stadion besplatan

„Golubovi“ su na premijeri prikazali izuzetnu igru koja daje za pravo Subotičanima da veruju u pobedu protiv Surduličana. Utakmica se igra sutra (petak) od 20 časova na Gradskom stadionu, a ulaz je besplatan

- Radnik iz Surdulice je ekipa  koja nije imala velike promene u igračkom kadru u odnaosu na prošlu sezonu. Dužnici su nam jer smo tamo pretrpeli poraz i taj rezultat iz prethodne sezone treba da nas motiviše da u prvoj utakmici protiv njih koju igramo na svom terenu osvojimo tri boda. Ukoliko to ostvarimo imaćemo posle dva kola uknjižena četiri boda i tad možemo reći da smo ispunili cilj koji smo stavili ispred sebe, a verujem da ćemo ostvariti pobedu – kaže Slavko Petrović, šef struke Spartaka

Fudbal: Spartak sutra dočekuje Radnik, ulaz na Gradski stadion besplatan

STANIĆ I MIJATOVIĆ U JATU "GOLUBOVA" - Spartak je u svoje redove doveo još dvojicu mladih igrača. Milenko Mijatović i Petar Stanić su novi Golubovi. Mijatović koji igra na poziciji napadača dolazi iz Feniksa i ugovor sa subotičkim superligašem je potpisao na pet godina, dok je Stanić dete Crvene zvezde i na sever Bačke dolazi na pozajmicu. Subotičani su danas i zvanično predstavili Mijatovića, dok će Stanić biti sutra promovisan.

Janko Tumbasević najveće pojačanje u redovima subotičkog superligaša pred prvu utakmicu u na Gradskom stadionu u novoj sezoni uveren je da će bodovi ostati u Subotici.

- Dobro smo otvorili  prvenstvo, ali je ostao mali žal što nismo trijumfovali protiv Mladosti. Sada nas šeka teška utakmica sa Radnikom iz Surdulice koji u svojim redovima ima jake napadače i sigurno da će imati dodatni motiv protiv nas jer su pretrpeli poraz u prvoj utakmici na svom terenu. Na nama je da damo sve od sebe protiv Surduličana i dođemo do pobede što nam je cilj. Igramo koći i to je još jedan dodatni motiv i iskreno se nadam da ćemo osvojiti tri boda – poručio je Tumbasević.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 880
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.