Komentara: 5
Pregleda: 1122

Fudbal: Spartak sutra dočekuje TSC

25.08.2022. u 16:17h
Izvor: Subotica.com
Pred fudbalerima Spartaka je komšijski derbi. „Golubovi“ sutra od 20 časova na Gradskom stadionu dočekuju TSC iz Bačke Topole, u okviru 8. kola Superlige.
Fudbal: Spartak sutra dočekuje TSC
Foto: Mikiko Ishikawa

Spremni su u redovima subotičkog superligaša da odmere snage sa komšijama. Znaju da neće biti lako, ali se nadaju da će uz maksimalno zalaganje, podršku publike sa tribina uspeti da nastave pozitivan niz rezultata na svom terenu.

- Pred nama je težak zadatak, derbi utakmica koja je veoma važna za nas. Očekujem veliku podršku od vernih navijača koji su nas pratili i na strani jer ta atmosfera sa tribina može dodatno da nas ponese u pozitivnom pravcu – kaže šef struke Spartaka, Slavko Petrović.

Strateg Subotičana uz veliki respekt govorio  je o protivniku iz Bačke Topole, ali da veruje u svoj tim i očekuje da bodovi ostanu u Subotici.

- Ekipa TSC-a ne samo što je treća na tebeli, nego je tim koji teško prima golove. Na sedam do sada odigranih utakmica dobili su samo dva gola, jedina odbrana koja je bolje prošla od TSC-a je Zvezdina. Ono što je veoma zanimljivo, naš protivnik na strani igra izuzetno kvalitetno. Od sve četiri utakmice koje su odigrali Bačkotopolčani  nemaju poraza, a raspored im baš i nije bio naklonjen. Čukarički su pobedili 4:1 u Beogradu, imali su teško gostovanje protiv Partizana, Radničkog u Nišu i Napredak u Kruševcu. Primili su samo jedan gol i osvojili osam bodova na tim gostovanjim ai to govori o  kvalitetu TSC-a. Možda su imali problema kući jer su tu zakazali, ali u poslednjoj utakmici sa visokom pobedom protiv Mladosti Gat su pokazali da su i taj problem prebrodili – ističe Petrović - Ekipa TSC ima odlične igrače i ozbiljno preti sa svih pozicija, a to potvrđuje i činjenica da se devet igrača već upisalo u listu strelaca. Za nas težak zadatak, ali sam uvek optimista. U proteklom periodu smo dobro radili, trenirali i na ovom meču ćemo morati da pružimo svoj maksimum da bi došli do bodova. Nadam se da će tako i biti. Da ćemo nastaviti seruju pozitivnih rezultata na domaćem terenu i doći do bodova koji su nam potrebni.

Miloš Ostojić, iskusni centralni bek Spartaka koji je prošle nedelje produžio saradnju sa „golubovima“, svestan je težine zadatka, li se nada pobedi.  

- Čeka nas zahtevna utakmica i sigurno da će neke sitnice i detalji odlučivati. Verujem da ukoliko uspemo da prenesemo na terenu ono što se budemo dogovorili u svlačionici da će to biti dobro za nas i da ćemo ostvariti pozitivan rezultat – rekao je Ostojić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 1122
Povezane teme

fudbalski klub spartak

slavko petrović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.