Komentara: 0
Pregleda: 444

Fudbal: Spartak sutra dočekuje Voždovac

01.10.2021. u 13:43h
Izvor: Subotica.com
Posle ubedljivog poraza na gostovanju od Partizana Spartak pred svojom publikom dočekuju Voždovac u okviru 12. kola Linglong superlige Srbije sutra od 18 časova.
Fudbal: Spartak sutra dočekuje Voždovac

Tri vezane utakmice bez osvojenog boda za Subotičane nameću imperativ pobede pred duel sa „zmajevima“. Svesni su toga u jatu „golubova“ i veruju da dobrom igrom mogu do pobede i tri boda.

- Svesni smo da je  Voždovac dobra, kvalitetna ekipa, koja ima dosta jakih individualaca posebno u ofanzivnom delu i da je pred nama težak posao. S druge strane mi smo u maloj rezultatskoj  krizu u poslednje vreme. Znamo mi u stručnom štabu i igrači da možemo i moramo mnogo bolje i iskreno se nadamo da će tako već protiv Voždovca biti. Poštujemo rivala, ali idemo na pobedu – jasan je Sava Pavićević, asistent šefa struke Spartaka - Voždovac trenutno ima bod više, ali se nadamo da ćemo mi biti tim koji će slaviti i da će se to promeniti. Vreme je da prekinemo negativan niz.  Radili smo dobro, svi su spremni, jedino nam je još pod znakom pitanja Savković koji je dobio udarac na meču s Partizanom. Videćemo da li će on moći da nastupa jer nam je jako bitan za tim,  kao i podrška naše publike koju pozivam da dođe u što većem broju i bude naš dvanaesti igrač i pomogne u ostvarenju cilja, a to je osvajanju tri boda.

Luka Bijelović, mladi napadač Spartaka ističe da Subotičani duel sa "zmajevima" dočekuju uz mnogo optimizma i želju da bodovi ostanu na severu Bačke.

- Očekuje nas važna utakmica protiv Voždovca koji igra lep i otvoren fudbal. Svesni smo da nas u poslednje vreme ne prate rezultati onako kako smo očekivali. Znamo da možemo i moramo mnogo bolje od toga i uz veliko poštovanje protivnika očekujemo sva tri boda u ovom duelu i verujemo da će tako i biti – poručio je Bijelović.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 444

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

sava pavićević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.