Komentara: 4
Pregleda: 1806

Fudbal: Spartak u nedelju dočekuje Novi Pazar

18.03.2022. u 15:53h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak u nedelju dočekuje Novi Pazar

Fudbaleri Spartaka u nedelju 14 časova na Gradskom stadionu igraju meč 28. kola protiv Novog Pazara na čijoj klupi je Subotičanin Tomislav Sivić. „Golubovi“ su u jesenjem delu slavili golom Tufegdžića, a nadaju se da će i sada bodovi ostati u Subotici. Znaju da pred njima nije lak posao, ali igre u poslednjih nekoliko mečeva daju im za pravo da očekuju trijumf.

- Novi Pazar se trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli ,ali ne treba gledati poziciju već protiv koga se igra. To je ekipa koja u zadnjih 15 kola, na 10 utakmica ostala neporažena, a na pet izgubila od kojih su dva meča protiv Zvezde i Partizana. Ako se te dve utakmice izuzmu iz statistike, dolazimo do toga da Novopazarci imaju jednu pobedu, devet remija i tri poraza gde su primili samo sedam golova. To nam govori da se radi o ekip, koja ima „betonski“ blok, koja je fantastična  u branjenju prostora i svog gola i koja je vrlo neugodna u igri. U poslednjim utakmicama dobro se videlo da im nije nametnuta dominacija protiničkih klubova, a to samo po sebi govori o određenim kvalitetima koje oni poseduju – kaže Nebojša Vučković, šef struke Spartaka.

Na klupi Novog Pazara je Tomislav Sivić, iskusni stručnjak iz Subotice koji je pre odlaska u grad kraj Jošanice ispratio svaku utakmicu „golubova“. Strateg Novopazaraca odlično poznaje igru tima sa sevara Bačke, znaju to u taboru subotičkog superligaša, ali će pokušati da iskoriste slabu tačku rivala i ostavre pobedu.

- Pazar ima odličnog trenera koji jako dobro poznaje Spartak i zaisgurno će nama otežati naš posao. Čeka nas zasigurno jedna neizvesna i teška utakmica. Oni se bore za goli život, ali i mi se borimo jer smo  negde izmeću, ni gore ni dole. Spartak je imao uspone i padove, sada je na nama da dokažemo da ova ekipa može igrati u kontinuitetu i verujem da ćemo se pokazati u najboljem svetlu. Možemo očekivati da će protivnik igrati defanzivno, zatvoreno što će dati Spartaku prostora da više napada, a oni će brzim kontrama ići ka našem golu. Dobro smo se pripremili i idemo na pozitivan rezultat, a uz našu publiku i njenu podršku ćemo uspeti i da dođemo do cilja – rekao je Vučković.

Andrej Todoroski je protiv Voždovca posle sjajne asistencije Nemanje Nikolića postigao gol za Spartak vredan boda. Nada se da će protiv Novopazaraca bodovi ostati u Subotici.  

- U nedelju nas čeka teška utakmica protiv Novog Pazara. Mi ćemo dati svoj maksimum da odigramo što bolje, zaustavimo odličnog protivnika i ostvarimo željeni rezultat.  Nadam se da će publika doći u što većem broju da nas podrži i da sva tri boda ostanu u Subotici – poručio je Todoroski.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1806
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.