Komentara: 3
Pregleda: 1945

Fudbal: Spartak u polufinalu "Kupa prijateljstva, ponovo protivnik Dinamo

04.06.2021. u 23:16h
Izvor: Subotica.com
Omladinski tim Spartaka plasirao se u polufinale Međunarodnog turnira "Kup prijateljstva" koji se održava na Zlatiboru. Subotičani su bili bolji od Sarajeva i pobedili sa 2:1.
Fudbal: Spartak u polufinalu "Kupa prijateljstva, ponovo protivnik Dinamo

Spartak je protiv Sarajeva prikaza odličnu igru, a do prednosti je stigao u 21. minutu pogotkom Čejića. Vanja Kopunović se pobrinuo da poveća vođstvo plavo – belih u 51. minutu, dok su Sarajlije  pogotkom Jovaševića smanjile prednost „golubova“. I pored dobre igre nisu uspeli više od toga i Spartak je uknjižio pobedu za plasman u polufinale.

Subotičani će se u polufinalu sastati sa Dinamom iz Zagreba koji je posle penala protiv Partizana (2:2) obezbedio prolaz dalje. Biće to prilika da se ove dve ekipe ponovo sretnu u borbi za plasman u samu završnicu i pobednički pehar.

Spartak je nastupao u sastavu. Tasić, Rac, Vrbljanac, Arsenin (Petrović), Desnica, Abraham (Kolarić), Andrić, Maljukan (Miletić), Čejić (Dodić), Janković (Kopunović), Hrstić.

Drugi polufinalni par na ovom prestižnom turniru su Željezničar iz Sarajeva, koji je savladao aktuelnog šampiona „Kupa prijateljstva“ Vojvodinu i to nakon izvođenja jedanaesteraca 8:7 (1:1) i Crvena zvezda koja se u polufinale plasirala trijumfom od 3:0 nad Slobodom iz Tuzle.

Polufinalni mečevi su sutra na programu, a sastaju se Spartak i Dinamo iz Zagreba, Željezničar iz Sarajeva i Crvena zvezda.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 1945
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.