Komentara: 1
Pregleda: 347

Fudbal: Spartak u Senti dočekuje Čukarički, besplatan prevoz za navijače

28.07.2024. u 09:00h
Izvor: Subotica.com
Spartak večeras od 21 čas dočekuje Čukarički u drugom kolu Superlige. Zbog radova na terenu Gradskog stadiona „golubovi“ svoje utakmice kao domaćini igraće u Senti, a za sve simpatizere subotičkog superligaša organozivan je i besplatan prevoz.
Fudbal: Spartak u Senti dočekuje Čukarički, besplatan prevoz za navijače

Pred duel sa „brđanima“ svoja očekivanja su izneli Miloš Krušćić, šef struke Spartaka i prvotimac Miloš Mijić. Strateg „golubova“ pozvao je navijače Spartaka da dođu u što većem broju i podrže ekipu u pohodu na prve bodove u novoj sezoni. Ukratko je analizirao protivnika i osvrnuo se na prvu utakmicu u Novom Pazaru.

- Druga utakmica je pred nam, dolazi nam Čukarički, ozbiljna ekipa, pretedent na Evropu. Imaju  dobre pojedince, čvrsti su, kompaktni, igraju dobro odbranu, a u napadu imaju sjajne igrače koji mogu uvek da reše i zatresu protivničku mrežu, s toga očekuje nas teža utakmica nego što je bila u Novom Pazaru – rekao je Kruščić, a potom se osvrnuo na prvo kolo – Analizirali smo prethodni meč, Novi Pazar je pobedio zasluženo, a mi smo im pomogli dosta svojim greškama kojih je bilo mnogo više nego na svim prethodnim utakmicama od kada sam ja trener. Nadam se da je gotovo sa tim  individualnim greškama, malo moramo da pojačamo žar i u meč da uđemo sa više požrtvovanja kako bi dobili utakmicu. Momci su svesni toga i pred nama je šansa da odigramo bolje utakmicu.  

Iskusni vezista Spartaka, Miloš Mijić, pred duel sa Čukaričkim očekuje dobru igru svoje ekipe.

- Dolazi nam Čukarički i vrlo dobro znamo o kakvom rivalu je reč,  koji već godinama pokazuje svoj kvalitet. Što se nas tiče, imperativ je da uđemo čvrsto od prvog minuta, da nametnemo svoj stil igre i da kao plod dobre igre ostvarimo pobedu. Moramo da  popravimo utisak iz prve utakmice, a verujem da ćemo uz pomoć naših navijača doći i do prve pobede u novom prvenstvu – rekao je Mijić.  

Okupljanje za sve zainteresovane koji su se prijavili i prijave da idu na utakmicu zakazano je za sutra u 19 časova na Gradskom stadionu (strana kod pomoćnih terena). Autobus kreće u 19 i 30, a ko se još nije prijavio može to učiniti pozivom na broj telefona 064/88-92-903. Broj mesta je ograničen.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 časova i 32 minuta
Komentara: 1
Pregleda: 347
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.