Komentara: 0
Pregleda: 783

Fudbal: Spartak u sredu dočekuje Mačvu

02.03.2021. u 13:43h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka arhivirali su poraze od Metalca i Crvene zvezde, pa u Nišu upisali važne bodove. Sutra na Gradskom stadionu od 16.05 čekaju "fenjeraša" Mačvu i priželjukuju novi trijumf.
Fudbal: Spartak u sredu dočekuje Mačvu

Posle osvojena tri boda u Nišu Subotičane čeka meč 25. kola Linglong Superlige Srbije sa Mačvom koja je u zoni ispadanja. Iako se naredni rival Spartak Ždrepčeve krvi nalazi u donjem delu tabele u taboru „golubova“ ne otpisuju tako lako Šapčane. Očekuju težak ispit na kojem moraju opravdati epitet favorita i potvrditi uspeh iz Niša.

- Protiv Mačve moramo da pokažemo ko smo, šta smo i koliki smo profesionalci. Nikako ne smemo slušati priče da su Šapčani ispali iz lige i da su već prežaljeni. Mi kao tim maksimalno respektujemo našeg narednog rivala koji je mnoge  protivnke namučio, neke pobedio, većini uzeo bod, a verujem da tako razmišljaju i pred duel sa nama. Znamo da nas čeka teška utakmica. Mačva se neće  lako predati jer tu su igrači koji su željni dokazivanja bez obzira na sve probleme koje imaju, koji hoće da završe u boljim klubovima i  koji zaslužuju superligaški status. Mi moramo maksimalno posvećeni da uđemo u utakmicu ukoliko želimo da pobedimo - kaže Sava Pavićević, asistent šefa struke Spartaka. - Raduje me što vidim da su momci maksimalno skoncentrisani, da čekaju meč sa Mačvom i svesni su težine utakmice. Ne čeka nas ni malo lak posao, ali zajednički rad i koncentracija će nas dovesti do tri boda.

Mihajlo Ivančević, centralni bek Spartaka i mladi reprezentativac Srbije, posle kraće pauze zbog povrede vratio se na teren. Odigrao je odlično protiv Crvene zvezde, kao i u Nišu gde je odbrana Subotičana odolela svim napadima neugodnor rivala, pred okršaj sa Šapčanima nada se da će ponoviti dobru partiju i upisati nove bodove.

- U goste nam dolazi ekipa koja je u zoni ispadanja i sigurno neće doći u Suboticu da se preda,  već da uzme bodove  koji su joj preko potrebni za opstanak. Što se nas tiče mi smo utakmicom u Nišu pokazali da posedujemo kvalitet i da nismo slučajno na petom mestu. Protiv Šapčana treba da potvrdimo to što smo uradili na Čairu. Dobro smo se pripremili i verujem da će protiv Mačve odlučiti  pristup i odnos na terenu kao što smo imali u prethodne dve utakmice. Nadam se da ćemo uspeti i upisati nove bodove – poručio je Ivančević.

Susret 25. kola između Spartaka i Mačve igra se od 16,05 časova, bez prisustva publike. TV Arenasport 1 će kroz multiprenos pored duela u Ivanjici i Novom Sadu izveštavati i iz Subotice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 783
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.