Komentara: 1
Pregleda: 1068

Fudbal: Spartak u subotu dočekuje TSC

19.03.2021. u 16:07h
Izvor: Subotica.com
Pred fudbalerima Spartak Ždrepčeve krvi je komšijski derbi. Subotičani u okviru 28. kola Linglong Superlige Srbije dočekuje TSC iz Bačke Tople. Utakmica se igra sutra od 15 časova, bez prisustva publike.
Fudbal: Spartak u subotu dočekuje TSC

Posle dva vezana poraza u prvenstvu i eliminacije iz Kupa, pred fudbalerima Spartaka je derbi meč sa TSC-om. Komšije su upisale trijumf u pethodnoj utakmici i približile se na samo dva boda zaostatka, te će pokušati i protiv „golubova“ da dođu do bodova za povratak među vodeće. Znaju u taboru Subotičana da je težak zadatak pred njima, ali veruju da mogu ostvariti pozitivan rezultat.

- Pred nama je lepa fudbalska predstava jer nam u goste dolazi ekipa TSC-a koja kao i Spartak pretenduje ofanzivan fudbal. Žao mi je samo što zbog virusa i dalje nema publike, jer bi nam sigurno podrška mnogo značila – kaže Vladimir Buač, šef struke Spartaka – Možda je loš trenutak za derbi po nas jer nam poslednje dve nedelje zgusnutog rasporeda definitivno nisu prijale, te smo u tri utakmice zabeležili jako slabe rezultate. Fokusirali smo se bili na kup, a posle ispadanja smo ostali emotivno, psihički i fizički prazni što se odrazilo na duel s Proleterom. Prethodnih dana smo dobro radili, spramali se jer imamo visoke ambicije kada je reč o nastavku prvenstva i utakmice sa TSC-om. Ubeđen sam da ćemo na teren izaći sa pravom energijom, dobrim pristupom, odigrati  kvalitetno i da će sva tri boda ostati  u Subotici.

Igrački kadar i dalje nije kompletan. Povrede i kartoni odvojili su čak četvoricu i za ovu utakmicu.

- Posao nam otežava što i dalje igramo bez kapitena Miloševića. Vidović i  Šormaz  su povređeni, Ivančević ima crveni karto i neće moći da igra. Međutim, imamo dobru širinu u postavi i ekipa koja izađe sigurno će biti spremna da odgovori na sve zadatke za pozitivan rezultat – jasan je Buač.

David Dunđerski, desni bek Subotičana, veruje da je loša serija iza „golubova“  i da će protiv Bačkotopolčana uspeti osvojiti bodove za čvrstu petu oziciju.

- U goste nam dolazi dobra ekipa TSC-a predvođena odličnim trenerom Krstajićem i pred nama jetežak posoa.  Mi izlazimo iz loše serije, gde je neko naše neiskustvo došlo do izražaja na prethodnim utakmicama. Mislim da ćemo protiv TSC-a pokazati da smo pravi i da ćemo se podići i ostvariti dobar rezultat kako bi ostali u vrhu i sačuvali petu poziciju – zaključuje Dunđerski.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1068
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.