Komentara: 1
Pregleda: 1023

Fudbal: Spartak u subotu u noćnom terminu dočekuje Voždovac

30.07.2022. u 00:54h
Izvor: Subotica.com
Posle vojvođanskog derbija gde su osvojili vredan bod, pred fudbalerima Spartaka je novi izazov. Na Gradskom stadionu sutra od 21 čas „golubovi“ dočekuju Voždovac koji ima uknjižen isti broj bodova, posle tri odigrana kola.
Fudbal: Spartak u subotu u noćnom terminu dočekuje Voždovac

Za razliku od Subotičana, „zmajevi“ nisu primili ni jedan gol, a protivničke mreže su zatresli samo jednom, dok je tim Slavka Petrovića bio efikasniji. Veruju u plavo – belom taboru da će uz mnogo strpljenja i odličnu igru protiv sjajnog rivala na kraju oni biti tim koji će upisati nova tri boda.

- Odigrali smo poslednju utakmicu sa Vojvodinom, odličnom ekipom koja bi mogla na kraju šampionata i da razdvoji dva naša fudbalska velikana i  koja nije prmila gol u prethodna tri kola,a  sada nam dolazi Voždovac čija je mreža takođe mirovala do sada. To su dva tima bez primljenih golova, a tu smo i mi sa jednim iz penala primljenim što govori da smo u ova tri kola odradili kvalitetan posao u defanzivi. Nismo bili loši ni u napadu, a kada se sve sagleda samo pet prvih ekipa na tabeli je dalo više golova od nas i verujem da ćemo vremenom i tu postati još efikasniji – kaže Slavko Petrović, šef struke Spartaka - Našeg narednog rivala poštujemo kao i sve ostale. Voždovac je podmlađena ekipa, teško daje golove, ali još teže prima tako da je pred nama veliki zadatak koji će biti rešavan tek na kraju. Zato moramo imati strpljenja i nadam se da ćemo mi biti ta ekipa koja će doći do tri boda i nastaviti pozitivan niz.

Filip Manojlović  bio je junak u duelu sa Vojvodinom u prethodnom kolu. Sjajnim odbranama se istakao i doprineo da se Spartak u Suboticu vrati neporažen. Pred gostovanje Voždovca,  čuvar mreže „golubova“ priželjkuje još bolje izdanje svog tima i nada se nastavku pozitivnih rezultata.

- Očekuje nas sigurno jedna teška, borbena takmičarska utakmica, međutim, ako izađeo na teren i  namestimo se kao što smo se i u prethodnim mečevima namestili, verujem da nećemo imati nikakav problem. Mislim da smo pokazali posle ova tri kola da smo tim koji je dobio veći respekt u takmičenju i samo treba da nastavimo u istom ritmu – ističe Manojlović. - Protiv Vojvodine koja je jako kvalitetna ekipa u gostima smo imali dobar rezultat, a nadam se ako bude sve kako treba  da će tako biti i sutra. Moramo biti spremni, sve ono što je spremio naš rival da negiramo i postignemo golove. Statistika koja govori da je Voždovac dao samo jedan, a nije primio gol, govori kakav fudbal oni igraju. I pored toga ja se nadam da ćemo uspeti naći rešenje za njihovu odbranu i na kraju osvojiti bodove i nastaviti pozitivnu seriju

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1023

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.