Komentara: 2
Pregleda: 1059

Fudbal: Spartak večeras dočekuje Javor

14.08.2022. u 11:16h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka večeras od 19 časova na Gradskom stadionu dočekuju Javor iz Ivanjice, u okviru 6. kola Superlige .
Fudbal: Spartak večeras dočekuje Javor

Subotičani su odlično otvorili sezonu, ali slično su i gosti, povratnici u elitni rang takmičenja, tako da je pred „golubovima“ težak i važan meč. Znaju to u taboru subotičkog superligaša, spremni su i nadaju se da će bodovi ostati u Subotici.

- Očekuje nas jako interesantna utakmica jer smatram da su i Javor i Spartak pravo iznenađenje u ovoj sezoni. Niko nije očekivao, ni Ivanjičane na četvrtom mestu, a ni nas tako visoko pozicionirane – kaže Slavko Petrović, šef struke Spartaka.

O protivniku koji je uisao tri vezane ppbede i sada stiže u Suboticu, šef struke Subotičana  govori biranim rečima.

- Javor je ekipa koja je u prvom kolu startovala sa poslednjeg mesta i ubedljivo izgubila od Partizana, ali potom vezala četiri meča bez poraza uz jedan nerešen rezultat i tri pobede. Na strani nemaju poraza i bio bi red da prvi bude baš u Subotici. Mi smo favoriti jer igramo na svom terenu, a i  ovo je možda ključna utakmica za nas, gde sa jednom pobedom protiv Javora mi možemo da se ustalimo u prvoj trećini tabele. Sve ćemo učinito da dođemo do tri boda - uveren je Petrović.

U redovima Javora povratnika u elitno društvo mnogo je igrača od kojih preti velika opasnost po gol Spartaka. Osim Luke Lukovića napadača ekipe iz Ivanjice, očekuje se da će biti pretnja i Milan Marčić, igrač koji je do prošle sezone nosio dres Spartaka.

- Ivanjičani su prošle sezone uigrali ekipu, vratili se u elitu, a potom i doveli kvalitetna pojačanja i na svim pozicijama ekipa je strahovito homogena gde i naš bivši igrač Milan Marčić spada u najkvalitetnije pojedince.  Verujem da će protiv bivšeg kluba pokušati da da sve od sebe, to je neko nepisano pravilo da svi koji igraju protiv nekadašnje ekipe pruže mnogo - dodaje strateg "golubova".

Aleksandar Tanasin, desni bek Subotičana, pred utakmicu sa Javorom ističe važnost meča i očekuje pobedu.

- Pred nama je veoma važna utakmica i svi smo svesni da sa tri boda ostajemo u vrhu tabele. Nadam se da ćemo pobediti i obradovati naše navijače koje očekujemo u većem broju u odnosu na prethodne dve utakmice na Gradskom stadionu. Njihova podrška nam znači i sigurno da ćemo uvek dati svoj maksimum da bodovi ostanu u Subotici, pa tako i protiv Javora – poručio je Tanasin.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1059
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.