Komentara: 3
Pregleda: 881

Fudbal: Spartak večeras dočekuje Napredak iz Kruševca

03.09.2022. u 12:30h
Izvor: Subotica.com
Spartak sutra na Gradskom stadionu od 20 časova dočekuje kruševački Napredak u okviru 10. kola Superlige. Subotičani su u Novom Pazaru ostali bez bodova, dok su Kruševljani konačno upisali pobedu u ovoj sezoni.
Fudbal: Spartak večeras dočekuje Napredak iz Kruševca
Foto: Mikiko Ishikawa

Težak zadatak je pred „golubovima“ jer su posle utakmice sa Novopazarcima imali zdravstvenih problema koji su otežali i pripremu pred duel sa Kruševljanima, ali ne žele nikakav alibu već su pred sebe zacrtali cilj da tri boda moraju ostati na severu Bačke.

Šef struke Spartaka, Slavko Petrović, veruje da će njegov tim ostati neporažen na svom terenu.

- Napredak je u poslednjoj utakmici uspeo da osvoji porvu pobedu i  sigurno u Suboticu dolazi sa velikim ambicijama – kaže strateg Spartaka - Mi imamo zdravstvenih poteškoća od utakmice sa Novim Pazarom. Kompletan stručni štab i 10 igrača se požalio na stomačne tegobe i to nam baš nije išlo u prilog za rad i pripremu za ovu utakmicu. Ne tražimo nikakav izgovor, idemo na tri boda. Uradićemo sve da tako i bude i da bodove osvojimo na svom terenu. Pokazali smo već u svim dosadašnjim utakmicama koje smo igrali na Gradskom stadionu da je Subotica neosvojiva tvrđava i nadam se da će tako biti i posle ove utakmice.

Stefan Filipović, centralni bek Spartaka, pred duel sa Kruševljanima je veliki optimista i veruje da će bodovi ostati u Subotici. 

- Napredak je lošije startovao u ovom prvenstvu, ali je vremenom podizao formu. Verujem da nakon pobede u prošlom kolu u Suboticu dolazi uz veliku dozu samopouzdanja i sa željom da nastavi pozitivan niz. Nećemo se ni mi predati bez obzira što smo u Novom Pazaru izgubili. Verujem da ćemo protiv Kruševljana ostvariti pozitivan rezultat ukoliko budemo ispoštovali sve zadatke koje nam šef zada i da će bodovi ostati u Subotici – jasan je Filipović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 881
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.