Komentara: 5
Pregleda: 2471

Fudbal: Spartak večeras dočekuje Partizan

20.10.2023. u 11:17h
Izvor: Subotica.com
Večeras od 20 časova na Gradskom stadionu Spartak dočekuje Partizan u okviru 12. kola Superlige. „Golubovi“ osokoljeni pobedom u Bačkoj Topoli i nakon dvonedeljne pauze spremni su za novi izazov i duel sa crno – belima.
Fudbal: Spartak večeras dočekuje Partizan

Znaju u plavo – belom taboru da ih čeka težak zadatak protiv lidera na tabeli koji ove sezone nije još ni jednom ostao bez bodova, ali se nadaju dobroj utakmici i povoljnom rezultatu pred punim stadionom.

- Nema potrebe da predstavljamo našeg protivnika. Svi znamo kakvog je kvaliteta rival i kakve igrače ima – kaže Aleksandar Keržakov, šef struke Spartaka -  Dovoljno smo vremena imali da se pripremimo i da analiziramo način na koji Partizan igra. Očekuje nas teška, složena i interesantna utakmica. Nadamo se da ćemo pokazati dobru igru. Očekujemo sjajnu atmosferu na stadionu i svi koji dođu verujem da će biti zadovoljni, a mi da ćem ostvariti dobar rezultat.

NADZOR UČESNIKA - U skladu sa članom 52. stav 2. Zakona o policiji Republike Srbije, pripadnici Policijske uprave u Subotici snimaće video kamerama i fotografisati učesnike događaja, dok će mere obezbeđenja biti koordinirane sa predstavnicima pravosudnih organa u Subotici.

Nemanja Ćalasan, centralni bek Spartaka, jedan od povratnika ovog leta u jato "golubova" optimista je pred meč protiv Parnog valjka. Dobra partija iz predhodnog kola dodatni je stimulans da se i u duelu sa crno – belima pokažu Subotičani i ostvare dobar rezultat.

- Pobedom smo zatvorili prethodni ciklus, a sada nam nakon dvonedeljne pauze dolazi Partizan. Naš rival je trenutno prvi na tabeli i od početka prvenstvene trke jedina je neporažena ekipa – naglašava Ćalasan - Veliki je izazov pred nama, motiva nam ne nedostaje i na terenu treba da pokažemo koliko možemo. Verujem da će utakmica biti dobra i da će svi ljubitelji fudbala koji dođu na Gradski stadion uživati. Ne treba da zaboraviti ko nam je rival na suprotnoj strani terena, ali verujem da možemo do dobrog rezultata.

CENE ULAZNICA

Prodaja ulaznica počinje od 17 časova na blagajnama, kada se i kapije Gradskog stadiona otvaraju. Jedna osoba može da kupi najviše četiri ulaznice uz prikazanu ličnu kartu.

Cene ulaznica: zapad: 450 din, istok 400, sever 250 i jug: 400 din. Za decu do pet godina za zapadnu i istočnu tribinu cena je 150 din.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 3 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 2471
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.