Komentara: 0
Pregleda: 707

Fudbal: Spartak večeras dočekuje Radnički iz Kragujevca

21.11.2021. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Nakon pauze zbog reprezentativnih obaveza, nastavlja se borba za bodove u Superligi, a Spartak na Gradskom stadionu, u okviru 17. kola, večeras (nedelja) od 17 časova dočekuje Radnički iz Kragujevca.
Fudbal: Spartak večeras dočekuje Radnički iz Kragujevca

Subotičani su imali odličan učinak od povratka Vladimira Gaćinovića na klupu. Zabeležili su četiri pobede i jedan remi i to u Nišu. Pred gostovanje Kragujevčana šef struke „golubova“ ističe da je današnja utakmica najteža, ali najvažnija za plavo – bele i veruje da mogu do novog trijumfa za priključak u vrh tabele

- Pred nama je teška utakmica, kao što je bila protiv Metalca. S obzirom da je došlo do promene trenera kod našeg rivala biće još teža jer ekipa odmah drugačije reaguje – kaže Vladimir Gaćinović, šef struke Spartaka - Radnički ima odličan tim i plasman trenutni gde su na tabeli ne oslikava njihov kvalitet i nije mesto gde treba da budu. Maksimalno smo mobilni jer je ovaj meč za nas jedan od ključnih. Od duela sa Kragujevčanima zavisi hoćmo li se dići u gornji deo tabele ili ne daj Bože ostati tu gde jesmo, te se spustiti koju poziciju niže. Zato smatram da nam je ova utakmica protiv Radničkog iz Kragujevca najteža, ali najvažnija od mog povratka na klupu Spartaka i verujem da možemo, a moramo do novih bodova.

Vladan Vidaković iz meča u meč pruža sve bolje partije na poziciji zadnjeg veznog u redovima Spartaka. Pred gostovanje Radničkog vezista „golubova“ nema diliemu da bodovi moraju ostati u Subotici.

- Pred nama je težak zadatak, ali ga moramo rešiti u svoju korist. Ekipa Radničkog ima odličan tim, sada i iskusnog trenera na klupi koji je sigurno uneo novine u njihovu igru i nimalo lako neće biti protiv Kragujevčana, međutim, mi smo spremni da se borimo i da nastavimo pozitivnu seriju – rekao je Vidaković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 707
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.