Komentara: 0
Pregleda: 1018

Fudbal: Spartak večeras dočekuje Radnik iz Surdulice

01.12.2023. u 09:04h
Izvor: Subotica.com
Spartak večeras od 18 i 30 na Gradskom stadionu dočekuje Radnik iz Surdulice u okviru 17. kola Superlige Srbije, a ulaz je besplatan. Subotičani razbuđeni dolaskom Nenada Lalatovića na mesto šefa struke i motivisani pobedom u prethodnom kolu protiv IMT-a spremno spremni su da nastave u istom ritmu.
Fudbal: Spartak večeras dočekuje Radnik iz Surdulice

Strateg Spartaka osvrnuo se na prethodni meč, pohvalio igrače za sve ispoštovano što je doprinelo da na klupi „golubova“ debituje trijumfom, ali i još boljoj atmosferi u timu pred predstojeće izazove.  

- Čestitao bih mojim igračima na pobedi protiv IMT-a. To je bila moja prva utakmica sa ovim timom, za mene jako važna, a  tako i za njih. Ono što me raduje, na tom meču ispoštovali su sve što sam tražio od njih i mi smo osvojili za nas velika tri boda. Utakmica koja nas danas čeka za mene će biti prva na domaćem terenu i nadamo se pozitivnom rezultatu.  Verujem u svoje igrače, a  ono što me raduje,  što svi od kada sam preuzeo ekipu dolaze na trening nasmejani i odlaze u istom raspoloženju. To je znak da je dobra atmosfera, a iz toga se prave dobri rezultati  – rekao je Lalatović.

Spartakov današnji rival trenutno je na začelju tabele, ali to ne umanjuje njegov kvalitet, što navodi „golubove“ na dodatni oprez. Za tim sa severa Bačke pobeda je imperativ, ali će biti teško ostvariti željeno. Svesni su u plavo – belom jatu da je pred njima izuzetno zahtevan zadatak, ali poručuju da su spremni za dobru igru i osvajanje novih bodova.

- Dolazi nam Radnik iz Surdulice, ekipa koja ne zaslužuje poslednje mesto na tabeli. Znam čoveka koji vodi taj klub, koliko voli taj klub i koliko mu je predan i sigurno da mogu više od onoga što su do sada prikazali.  Tim je nedavno preuzeo bivši trener Spartaka,  Milanović koga izuzetno cenim i poštujem kao stručnjaka. Znam mnogo igrača koji igraju u timu iz Surdulice i sigurno je da nas očekuje teška utakmica, mnogo teža nego ova protiv IMT-a. S obzirom da igramo kod kuće imperativ naš je pobeda. Možda mnogi gledaju već na ovaj duel kao da smo mi pobedili jer smo trijumfovali u prošlom kolu, ali takvi mečevi unapred dobijeni su najteži  - ističe šef struke Spartaka - Mi smo dobro izanalizirali ekipu Ranika, znamo kako treba igrati protiv njih i sigurno je da ćemo dati sve od sebe da zabeležimo nova tri boda. Neće biti lako, ali se nadam dobroj utakmici i isto takvom rezultatu. Za nas je dobar rezultat , za mene kao trenera i kada igramo na strani, a i kod kuće samo pobeda. Potrudićemo se da je ostvarimo, obradujemo naše navijače i zabeležimo tri boda.

U prvom susretu odigranom ove sezone u Nišu, Spartak je pretrpeo minimalan poraz od Radnika. Spremni su Subotičani za revanš, znaju da je pred njima težak zadatak, ali Dejan Kerkez kapiten plavo – belih veruje da „golubovi“ mogu do trijumfa.  

- Svako ko prati našu Superligu zna da nema lakih utakmica. Imamo dovoljno iskustva, posebno šef, a i mi da znamo da se nikako ne zavaravamo da će biti lako, ali isto tako znamo šta nam znači pobeda i tri boda. Spremni smo, dobro raspoloženi. Pobeda protiv IMT-a je uticala da dodatno popravimo naše raspoloženje. Dobro smo radili i spremni smo da od prvog minuta pokažemo koje su naše ambicije, a to je pobeda – poručuje Kerkez.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 meseci i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1018
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.