Komentara: 0
Pregleda: 1831
Uživo
Video

Fudbal: Spartak večeras gostuje Crvenoj zvezdi

14.08.2020. u 11:49h
Izvor: Subotica.com  / FK "Spartak"
U četvrtom kolu Superlige fudbaleri Spartaka gostuju na stadionu "Rajko Mitić" aktuelnom šampionu i prvoplasiranoj ekipi aktuelne sezone - Crvenoj zvezdi. Obezbeđen je TV prenos na sportskom kanalu "Arenasport 1" i TV B92, kao i na našem sajtu i FB stranici.
Fudbal: Spartak večeras gostuje Crvenoj zvezdi

Posle tri vezane pobede i odličnog ulaska u novu sezonu, nakon tri duela sa novajlijama u elitnom rangu, fudbalere Spartaka večeras očekuje važan ispit, teško gostovanje protiv šampiona Srbije, ekipe koja ove sezone, kao i Spartak ne zna za poraz, a uz to niko joj još nije uspeo zatresti mrežu.

Crvena zvezda je ekipa koja svake sezone ima najviše ciljeve, ali Spartak je u mnogo duela pokazao da može da pomrsi račune i ekipama sa takvim ciljevima. U subotičkom superligašu veruju da mogu da, uz prikladno poštovanje protivnika, napraviti dobar rezultat.

- Izuzetno nam prija poziciji na kojoj se nalazimo pred ovu utakmicu, zaslužili smo to igrom i odnosom na terenu. Poštujemo Crvenu zvezdu, poslednjih nekoliko godina to svojom igrom i zaslužuju. Mislim da ove godine igraju još bolje, imaju sjajne individualce. Međutim, kroz rad u prethodnoj nedelji i razgovor sa igračima vidimo da su jako prisutni na treninzima i da su fokusirani na duel protiv njih - najavljuje meč Vladimir Buač, pomoćnik šefa stručnog štaba. - Ne želimo da idemo u Beograd kao turisti i mislim da to neće biiti tako. Idemo da pokažemo svoj kvalitet koji smo prikazali u poslednje tri utakmice. Neki naš poslednji cilj je da ne izgubimo na stadionu "Rajko Mitić" a ako nam se ukaže prilika i da osvojimo sva tri boda.

Fudbal: Spartak večeras gostuje Crvenoj zvezdiIz Spartaka poručuju da su svi igrači zdravi, spremni za utakmicu protiv Crvene zvezde i da jedva čekaju da istrče na teren. Među njima je i standarni prvotimac "golubova", David Dunđerski, koji očekuje dobar meč na "Marakani", kao i da s obzirom na trenutni položaj na tabeli (Spartak je odmah iza Crvene zvezde) večerašnji meč može da se smatra svojevrsnim derbijem dosadašnjeg dela šampionata.  

- Crvena zvezda ima sjajne igrače, svesni smo da svaku našu grešku mogu da kazne, međutim, naš položaj na tabeli i igra koju smo pokazali u prva tri kola nam daje nadu da se možemo suprotstaviti protivniku - smatra Dunđerski. - Glavni cilj je da se vratimo neporaženi, ali ćemo sigurno pokušati da osvojimo i sva tri boda.

Utakmica 4. kola Linglong Superlige na programu je u večeras od 19 časova, uz direktan televizijski prenos na TV Arenasport 1 i TV B92, a isti ćemo preuzeti i prenositi na našoj Fejsbuk stranici i u okviru ove vesti.

Izvor: Subotica.com / FK "Spartak"
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1831

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.