Komentara: 0
Pregleda: 643

Fudbal: Spartak večeras, sa puno samopouzdanja, dočekuje Mladost iz Lučana

24.10.2022. u 13:56h
Izvor: Subotica.com
Dve vezane pobede u prvenstvu i u Kupu Srbije daju za pravo fudbalerima Spartaka da očekuju nastavak pozitivne serije i u duelu sa Lučancima koji je na programu večeras od 18 časova na Gradskom stadionu.
Fudbal: Spartak večeras, sa puno samopouzdanja, dočekuje Mladost iz Lučana

Ekipa Ljubiše Dunđerskog spremna je za novi ispit protiv neugodne ekipe Mladosti i nada se osvajanju bodova u okviru 16. Kola Superlige Srbije.  

- Drago mi je što nam  u goste dolazi ekipa kakva je Mladost jer ovaj duel može biti najbolji ispit, a i potvrda odličnih igrara Spartaka u poslednje četiri utakmice. Mladost je iskusna ekipa sa kvalitetnim igračima i nezasluženo su na mestu koje trenutno zauzimaju. Želja nam je da protiv njih upišemo pobedu. Sjajno smo odradili trenažni proces. Atmosfera u timu je odlična i verujem da ćemo na terenu potvrditi odobru igru iz prethodnog perioda i da će tri boda ostati u Subotici – jasan je Dunđerski, šef struke Spartaka.

Srđan Hrstić se nedavno posle duže pauze zbog povrede vratio na teren. Ukazanu priliku uvek koristi da odigra najbolje što može u datom trenutku, ali i da zatrese protivničku mrežu što mu je i glavni zadatak. Pred okršaj sa Lučancima nada se osvajanju bodova.

- Mi smo se za duel sa Lučancima spremali od onog trenutka kada smo okončali Kup meč na Banjici. Atmosfera u ekipi je odlična, dve vezane pobede su nam ojačale samopouzdanje. Dobro smo analizirali rivala i verujem da ćemo uspeti ostvariti i treću pobedu uz podršku naše publike koju pozivam da nas bodri sa tribina. Ukoliko ekipa odigra kao i na prethodne dve utakmice verujem da ćemo upisati bodove – rekao je napadač Subotičana.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 643
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.