Komentara: 2
Pregleda: 1430

Fudbal: Spartakov kapiten Ivančević otišao u Dansku

28.01.2022. u 09:44h
Izvor: Subotica.com
Spartak je ostao bez kapitena Mihajla Ivančevića. Centralni bek „golubova“ karijeru će nastaviti u Danskoj gde je potpisao ugovor na tri i po godine za Odense, a Subotičanima će pripasti obeštećenje od 210.000 evra i 5% od narednog transfera.
Fudbal: Spartakov kapiten Ivančević otišao u Dansku

Stameni štoper u prošloj sezoni odigrao je 20 utakmica za za subotičkog superligaša, a odličnim partijama skrenuo je pažnju inostranih klubova. Danci su bez okolišanja pristupili pregovorima sa rukovodstvom Spartaka i na kraju našli zajednički interes da sve tri strane budu zadovoljne. Kapiten je juče napustio bazu u Antaliji, gde se Subotičani pripremaju za drugi deo prvenstvene trke, i otputovao u Dansku gde je zvanično potpisao ugovor sa Odenseom.

- Iza mene je dobra polusezona, a verujem da će ih biti još. Potrudiću se da opravdam poverenje u novom klubu i  da napredujem u daljoj karijeri – rekao je Ivančević - Zahvaljujem se ljudima iz Spartaka, a posebno svim  članovima stručnog štaba, kao i mojim saigračima, jer su i oni doprineli mojim dobrim partijama.

Mihajlo Ivančević je u Spartak došao tokom leta 2019. godine iz novosadskog Proletera. U protekle dve i po godine upisao je 60 utakmica u plavo – belom dresu, a u proteklih šest meseci nosio je kapitensku traku i bio ključni igrač u odbrani Subotičana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1430
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.