Komentara: 3
Pregleda: 3188

Fudbal: Spartakovi sportski direktor i trener golmana prešli u Vojvodinu

25.05.2021. u 19:06h
Izvor: Subotica.com
Sezona je okončana i čeka se početak prelaznog roka za igrače, a u subotičkom superligašu se već dešavaju kadrovske promene. Ljubiša Dunđerski, dosadašnji sportski direktor, okončao je svoju misiju u Subotici posle četiri i po godine vratio se u matični klub, Vojvodinu, gde će obavljati istu funkciju kao i u jatu "golubova".
Fudbal: Spartakovi sportski direktor i trener golmana prešli u Vojvodinu

Iako je ugovorom bio vezan, na još godinu dana sa Subotičanima,  rukovodstvo Spartaka, na čelu sa predsednikom Nikolom Simovićem, u znak zahvalnosti za sve uspehe izašlo je u susret dosadašnjem sportskom direktoru i saradnja je sporazumno okončana.

Nakon što je Dunđerski dobio ponudu od Vojvodina, odlučili smo da mu izađemo u susret i sporazumno prekinemo saradnju, iako je imao važeći ugovor sa nama. Nismo želeli da ga sprečavamo da se vrati u svoj grad i klub u kojem je već ostvarivao uspehe i kao igrač i kao sportski radnik. Imali smo odličnu saradnju tokom proteklih godina i u prijateljskim odnosima se rastajemo – ističe Simović.

Fudbal: Spartakovi sportski direktor i trener golmana prešli u VojvodinuPrvi čovek Spartaka osvrnuo se na period koji je Dunđerski proveo u Subotici i uspehe koji su ostvareni tokom njegovog mandata na poziciji sportskog direktora.

- Spartak je sa Dunđerskim na poziciji sportskog direktora doživeo brojne blistave trenutke i uspehe od kojih je i jedan od najvećih u istoriji kluba - izbacivanje praške Sparte u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Tokom svog četvoroipogodišnjeg rada u našem klubu zaslužan je za afirmaciju i prodaju mnogih mladih igrača. Zahvaljujemo mu se na svemu što je učinio za naš klub i želimo mnogo sreće u daljem radu – poručio je predsednik Spataka.

Pored Dunđerskog Spartak je napustio i Srđan Žakula trener golmana. Njemu je istekao ugovor sa Subotičanima i zajedno sa Dunđerskim je otišao u Vojvodinu sa kojom je ostvario najveći uspeh osvojivši Kup Srbije dok je stajao pred golom novosadskog superligaša.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 3188
Povezane teme

fudbalski klub spartak

ljubiša dunđerski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.