Komentara: 2
Pregleda: 1426

Fudbal: Srećković u Visli, Ado u Zvezdi, novajlije Mijić i Tanasijević

29.06.2023. u 17:37h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka prethodnih sedam dana trenirali su u Subotici, a od ponedeljka su nastavili pripreme na Zlatiboru gde će ostati do 9. jula kada je planiran povratak na sever Bačke.
Fudbal: Srećković u Visli, Ado u Zvezdi, novajlije Mijić i Tanasijević

Pored uigravanja ekipe da što spremnija dočeka novu sezonu, glavni akcenat je stavljen na prelazni rok. Sem što su „golubovi“ dobili novog šefa struke i igrački kadar će u dosta izmenjenoom sastavu dočekati novu sezonu. U redove plavo – belih pristigla su dvojica novajlija, a klub se rastao sa 11 igrača.

„Golubove“ su za sada su napustili Noboru Šimura, Aleksandar Tanasin, Miloš Ostojić, Mišo Dubljanić, Janko Tumbasević, Dimitrije Tabaković, Dženan Bureković, Nikola Bursađ, Petar Stanić igrači kojima su istekle pozajmice, Jovan Marinković, a Edmund Ado je prešao u Crvenu zvezdu za 400.000, dok je kapiten Nikola Srećković otišao u Poljsku i potpisao za Vislu od čijeg transfera je Spartak inkasirao 150. 000 evra.

Fudbal: Srećković u Visli, Ado u Zvezdi, novajlije Mijić i TanasijevićNova imena u Spartaku su Strahinja Tanasijević i Miloš Mijić. Tanasijević igra na poziciji štopera, a u Suboticu dolazi iz ekipe Mladost GAT. Iskusni Mijić je zadnji vezni, a protekle sezone je nastupao za Novi Pazar. Oba igrača su se obavezala dvogodišnjim ugovorima sa subotičkim superligašem.  U narednim danima se očekuju još dva do tri pojačanja.

Tokom boravka na planini odigraće još tri kontrolne utakmice gde će im protivnici biti Mladost iz Lučana, Mladosti iz Lučana,  Javorom iz Ivanjice, dobojska Sloboda. Generalna proba je u planu 14. jula, a do tada će se znati ko će biti protivnik „golubovima“.

Fudbal: Srećković u Visli, Ado u Zvezdi, novajlije Mijić i TanasijevićPočetak prvenstva zakazan je za 22. jul, ali je za sada sve pod velikim znakom pitanja i moguće je odlaganje dok se ne reši slučaj Klubare.

Šef struke Keržakov na drugi deo priprema poveo je 26 igrača, a na spisku su se našli: Filip Manojlović, Marin Dulić, Marko Bugarin, Mihailo Bogićević, A. M. Đurasović, Strahinja Tanasijević, Danijel Kolarić, Aleksandar Vidović, Vladimir Vitorović, Ilija Miodragović, David Dunđerski, Alfonso, Vladimir Desnica, Luka Bijelović, Lazar Stajković, Aleksa S. Đurasović, Miloš Tošeski, Andrej Todoroski, Veljko Jocić, Anđelko Pavlović, Bonsu, Miloš Rošević, Vojo Ubiparip, Kolins, Srđan Hrstić, Stefan Simin.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 2 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 1426
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.