Komentara: 1
Pregleda: 1204

Fudbal: Todoroski pogodio za bod Spartaka u Nišu

29.10.2023. u 12:33h
Izvor: Subotica.com
Spartak je na gostovanju u Nišu u okviru 13. kola Superlige osvojio bod odigravši nerešeno 1:1 sa Radničkim. Stekli su „golubovi“ rano prednost pogotkom Andreja Todoroskog, ali je nastavak ipak pripao domaćinu koji je golom rezerviste Đorđa Ivelje došao do izjednačenja.
Fudbal: Todoroski pogodio za bod Spartaka u Nišu

Subotičani su dobro otvorili utakmicu jer su uspeli da stignu do rane prednosti. Iako je Radnički imao inicijativu, posle samo sedam minuta igre „golubovi“ su naterali golmana Nišlija Rosića na kapitulaciju. Andrej Todoroski je iskoristio dobru priliku nakon sjajne asistencije Miloša Tošeskog  i zatresao mrežu za prednost 0:1. Iamo je Spartak još dve prilike do odlaska na pauzu, ali je Rosić bio siguran posle pokušaja Todoroskog i Tošeskog.  

Preuzeo je domaćin potpunu inicijativu u nastavku, dok su se Subotičani branili. Stvarao je Radnički šanse i konačno u 67. minutu najbolju pretvorio u izjednačenje. Đorđe Ivelja je iskoristio povoljan momenat, nadmudrio odbranu Spartka i Vulić za poravnanje vreno boda.

Radnički – Spartak 1:1 (0:1)
Ivelja 67' – Todoroski 7'

Radnički: Rosić, Basile, Petrović, Škrbić, Pejović (Traore), Frei, Ilić, Vojnović, Jovanović (Ivelja), Mesarović (Petrov), Stajić.

Spartak: Vulić, Tošeski (Lukić), A.S.Đurasović, Bijelović (Stajković), Todoroski, Ubiparip (Prijović), Ćalasan, Tanasijević, Stanojev, Vidaković, Kerkez.

Sledi meč šesnaestine finala Kupa Srbije koji je na programu u sredu, 1. novembra kada Subotičani gostuju u Beogradu gde ih čeka Grafičar od 13 časova, a potom u narednom kolu prvenstva Spartak dočekuje Radnički 1923 iz Kragujevca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1204
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.