Komentara: 4
Pregleda: 2585

Fudbal: TSC dočekuje nakadašnjeg šampiona Evrope

31.08.2020. u 16:01h
Izvor: Subotica.com
Protivnik TSC-a iz Bačke Topole u drugom kolu Lige Evrope biće rumunski FCSB. Susret se igra 17. septembra, a TSC je domaćin.
Fudbal: TSC dočekuje nakadašnjeg šampiona Evrope

Nakon što su u Moldaviji eliminisali tamošnji Petrokob Hinčesti (0:2), fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole odmeriće snage sa nekadašnjom Steauom, danas FCSB, i to kao domaćini. Susret je zakazan za 17. septembar, najverovatnije u Senti, ukoliko ispuni standarde evropskog takmičenja.

FCSB (tadašnja Steaua) je prvi klub iz istočne Evrope koji je osvojio Kup šampiona, to mu je pošlo za rukom 1986.

Od ostalih srpskih predstavnika u Ligi Evrope u drugom kolu kvalifikacija FK "Partizan" će za rivala imati moldavski Sfintul George, dok se Vojvodina uključuje od trećeg kola.

Igra se samo jedan meč, dakle revanša nema, pa će se pobednik znati posle 90 minuta borbe, produžetaka ili penala.

Bačkotopolčani su sinoć u okviru Superlige gostovali Crvenoj zvezdi na stadionu "Rajko Mitić" gde su upisali ubedljiv poraz od 5:0. Beogradski "crveno-beli" su takođe danas saznali narednog protivnika an putu do grupne faze Lige šampiona. Naš jedini predstavnik u elitnom takmičenju u trećem kolu će za protivnika imati Omoniju sa Kipra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2585
Povezane teme

fudbalski klub tsc bačka topola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.