Komentara: 2
Pregleda: 1151

Fudbal: U prodaji ulaznice za meč Spartak - Crvena zvezda

21.10.2024. u 15:55h
Izvor: Subotica.com
U subotu, 26. oktobra, na Gradskom stadionu u Subotici Spartak će dočekati aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu. Ulaznice su u prodaji od utorka, a meč počinje u 18 časova.
Fudbal: U prodaji ulaznice za meč Spartak - Crvena zvezda

Klub je saopštio da cene ulaznica ostaju kategorisane, kao i dosadašnjih godina, po sektorima, dva navijačka (sever i jug) i dve neutralne tribine (istok i zapad). Na neutralnim tribinama ima povlastica za decu do 5 godina starosti, u pratnji roditelja ili staratelja.

Za posetioce dešavanja koji žele da gledaju sa zapadne tribine (ullaz sa Beogradskog puta) cena je 450 din (deca 150din), za istočnu tribinu (ulaz pored pomoćnih terena) ulaz je 400 dinara (deca 150din), dok su navijačke sever (Spartak) 250 din, a južne (gostujući) 400 dinara.

Prodaja ulaznica počinje u utorak, a prodajna mesta su uprava JKP „Stadion“ (Hala sportova) i to sledećim danima i terminima - utorak 12–15h, sreda 7-15h, četvrtak 7-15h i u petak od 7 do 12 časova. Na dan utakmice prodaja ulaznica na Gradskom Stadionu počinje, kada se otvaraju i kapije stadiona, u 16 časova.

Jedna osoba može da kupi najviše četiri ulaznice, uz prikaz važećeg identifikacionog dokumenta sa slikom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 časova i 29 minuta
Komentara: 2
Pregleda: 1151
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.