Komentara: 5
Pregleda: 1522

Fudbal: Vidaković u Mariboru, Bijelović gleda ka Mehelenu

27.07.2022. u 11:28h
Izvor: Subotica.com
Nova sezona i borba za bodove su počeli, a u Spartaku su i dalje aktuelni odlasci. Ovog puta redove „golubova“ napsutio je Vladan Vidaković i karijeru nastavlja u Mariboru, a postoji mogućnost da i Luka Bijelović nastavi karijeru u drugom klubu.
Fudbal: Vidaković u Mariboru, Bijelović gleda ka Mehelenu

Vidaković je plavo–beli dres zamenio za ljubičasti slovenačkog šampionba sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor. Odlazak Vidakovića doprineo je da se stanje u kasi Spartaka poveća za 450.000 evra i još 20 odsto od  narednog transfera.

Vidaković je u Suboticu stigao iz Kulskog Hajduka 2019, godine. Ponikao je u Vojvodini, nosio dres Voždovca i obrenovačkog Radničkog. Za Spartak je u protekle tri godine odigrao 94 utakmice u prvenstvu i kup takmičenju, a šest puta se upisao u listu strelaca.

Odlazak Vidakovića čini se neće biti i poslednji ovog letnjeg prelaznog roka iz kluba sa severa Bačke. Postoji mogućnost da Luka Bijelović napusti „golubove“ i karijeru nastavi u belgijskom Mehelenu sa kojim se trenutno vode pregovori oko prelaska mladog napadača. Ukoliko sve bude kako treba Spartak bi još inkasirao 500.000 evra. Epilog da li jedan od najtalenotovanijih izdanaka Spartakove škole odlazi ili ostaje da i dalje trese protivničke mreže i „golubove“ vodi ka cilju za ovu sezonu i plasmanu u plejof znaće se u narednih nekoliko dana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 1522
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.